De 4 beste flexwerkplekken in Dordrecht voor jou als zzp’er

De 4 beste flexwerkplekken in Dordrecht voor jou als zzp’er | ZZP Barometer

Werk als zzp’er op de meest inspirerende flexwerkplekken

Elke week neemt ZZP Barometer voor jou als zzp’er een stad in Nederland onder de loep en kijkt naar de beste, hipste, meest inspirerende, nieuwste en gezelligste flexwerkplekken. Zo kun je vooruit of at random jouw favoriete werkstek bepalen in de stad waar je wilt werken. Handig, scheelt zoeken en je hebt meteen de ideale flexwerkplekken op een rij. Een plek waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, kunt netwerken of juist in alle privacy kunt werken. Deze week wordt Dordrecht onderzocht.

Dordtenaren worden vaak eilandbewoners genoemd. En dat is niet voor niets. Je kunt bij een bezoek de stad alleen verlaten via een veerpont, tunnel of brug. Het eiland is ontstaan tijdens de Sint-Elisabethsvloed in 1421. Dordrecht is ook tweede geworden, na Rotterdam, in de Verkiezing Beste Binnenstad 2015-2017. De schoonheid van de stad is een aangename verassing. En verder is het Drierivierenpunt het drukst bevaren knooppunt in heel Europa. Veel om trots om te zijn dus als “Dordt”. Ook voor flexwerkplekken kun je in Dordrecht prima terecht. Hieronder een aantal plekken voor jou als zzp’er op een rij. Kies wat het best bij jou past of laat je verassen door een fijne, nieuwe, inspirerende werkplek waar je collega-ondernemers kunt ontmoeten, maar ook jouw privacy kunt vinden.

1. Postillion Hotel Dordrecht

Het Business Point van Postillion Dordrecht betekent voor jou als zzp’er in alle rust werken op een comfortabele flexwerkplek. Perfect bereikbaar en van alle gemakken voorzien. Parkeer je auto kosteloos voor de deur en ga direct aan de slag. Alleen of met collega’s. Kies één van de praktische en flexibele werkplekken, ervaar de gastvrijheid, service en ontdek het gemak van de vele faciliteiten. Je bent als zzp’er welkom op elk moment van de dag. Voor één uur of zo lang je wilt. Alleen of samen met collega’s en partners. Neem plaats, plug in en ga direct aan de slag.

2. HNK Dordrecht

Wanneer je als zzp’er komt flexwerken ben je welkom in het sociale hart of in één van de Managed offices (ingerichte kantoren) waar je de deur achter je dicht kunt trekken. Het sociale hart van HNK Dordrecht is een gezellige plek met verschillende zitjes en tafels, waar het fijn (net)werken is. Openbare wifi is natuurlijk geregeld, je kunt gelijk aan de slag. De flexplekken zijn beschikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur.

3. Dubbelborgh Bedrijvencentrum

Bij Dubbelborgh kun je als zzp’er flexibel een volledig ingericht kantoor, werkplek of praktijkruimte huren voor een uur, een dagdeel, een dag, een week of een maand. Bedrijvencentrum Dubbelborgh is gesitueerd op een kleinschalig bedrijventerrein in de wijk Dubbeldam in Dordrecht.

4. Seats2Meet

Flexwerken doe je als zzp’er bij Makro Dordrecht. Het is gelegen op een locatie die gemakkelijk te bereiken is met veel en gratis parkeerruimte. Je kunt er werken of vergaderen onder het genot van een goede en zeer betaalbare verse kop koffie, een lekker vers broodje of een scherp geprijsde warme maaltijd in de foodcourt. Vergaderen of werken in Makro kan ook zonder pas.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Coolblue - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →