ZZP Agenda (week 27): Event succesvol ZZP-en

ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Makro organiseert inloopspreekuur voor ondernemers

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

3 juli: Succesvol ZZP-en

Zzp-event van de KvK en de Gemeente Tilburg. Hoe vind je nieuwe klanten? Kan je slim samenwerken met andere zzp’ers? Hoe kom je in contact met andere ondernemers? Bent je al enige tijd actief als zzp’er? Dan is dit een event dat je zeker niet mag missen. Een inspirerende bijeenkomst waarin je samen met honderden andere zelfstandige ondernemers uit de regio nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoet. Luister naar Tom Vroemen, die je alles gaat vertellen over het vinden van klanten én hoe je deze klanten aan je kunt binden. En laat je inspireren door superbrainstormer Erik Peekel die je laat ervaren hoe je een sterk netwerk kunt bouwen en verrassende tips met je deelt.

7 juli: Inloopspreekuur voor Ondernemers: Creatieve Communicatie

Als ondernemer doe je ‘jouw ding’ je bent bezig met je business en je klanten. Gaande weg loop je tegen tal van zaken aan waarover je zelf misschien geen kennis in huis hebt. Soms is de drempel hoog, te hoog om daarvoor een professional te benaderen. Op het netwerkplein wordt daarom wekelijks een ‘inloopspreekuur’ voor ondernemers gehouden. Er zijn een aantal onderwerpen gedefinieerd en daar professionals bij gezocht die hun tijd vrij willen maken om andere ondernemers te woord te staan. Deze week het onderwerp ‘creatieve communicatie’ met Cor Huis in ’t Veld. Zijn handtekening staat onder diverse Van Nelle en Unilever productverpakkingen.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.