ZZP Agenda (week 28): Workshop de basis van Intellectueel Eigendom

ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

De marathon als inspiratiebron voor jou als zzp’er

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

10 juli: De parallel tussen het rennen van een marathon en het runnen van een bedrijf

Er zijn veel marathons, elk met z’n eigen kenmerk. Zo zijn er ook vele ondernemers, elk met hun eigen kwaliteiten. Op het Netwerkplein is er een mooie inspiratiesessie voor jou georganiseerd met de marathon als thema. Het wordt een sessie waarbij de inzichten die gedeeld worden, voor jou als ondernemer enerzijds een herkenning zullen zijn en anderzijds een inspiratie zullen vormen om jezelf nog meer in te zetten voor jouw onderneming. Diepak Kasi is er als spreker voor deze inspiratiesessie. Hij is trainer en coach vanuit zijn bedrijf Rawsome Life en zelf ook een fanatieke marathonloper.

13 juli: Workshop de basis van Intellectueel Eigendom

Afkijken, beschermen, delen of geheimhouden? Bent je bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer in één middag hoe je jouw technische innovatieproces efficiënter en beter kunt maken door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron. Tijdens deze workshop leer je wat IE is, en in welke fasen van jouw innovatieproces je IE als middel kunt gebruiken. Theorie, praktische voorbeelden en opdrachten wisselen elkaar af.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.