ZZP Agenda (week 29): Stap voor stap door de jungle van ondernemerschap

ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Een quick scan van jouw ondernemersplan

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

18 juli: Startersavond Amsterdam

Op deze avond kun je op één plek met al jouw startersvragen terecht. Er is een informatiemarkt waaraan verschillende organisaties deelnemen: de Gemeente Amsterdam, Belastingdienst, UWV, Ondernemersklankbord, Qredits, IMK, STOA, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) en de Kamer van Koophandel. Zij staan klaar voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen. Ook kun je jouw ondernemingsplan meenemen voor een quick scan.
Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten of ben je al gestart? Dan sta je voor een leuke maar spannende uitdaging, moet je veel voorbereiden en regelen en wil je daarbij hulp? Kom dan naar de startersavond in Amsterdam, waar je ook kunt netwerken met andere starters.

19 juli: Een eigen bedrijf starten

In Amsterdam, Rotterdam en Zwolle worden in een dagdeel de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf besproken. Je kunt hiermee een solide basis vormen voor jouw onderneming. De spreker neemt je stap voor stap mee door en in de jungle van het ondernemerschap en aan de hand van theorie en praktijkervaring, krijg je meer inzicht in het ondernemerschap. Tijdens het seminar is er tijd en ruimte om op vragen in te gaan, mits deze uiteraard relevant zijn voor de groep. Na afloop is het mogelijk om uw situatie te bespreken met de adviseur via telefoon, mail of sociale media. In dit seminar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • inzicht in eigenschappen van een ondernemer;
  • voordelen van een ondernemingsplan;
  • tips voor marketing en marktonderzoek;
  • uitleg over financiën, begrotingen, belastingen en aftrekposten;
  • informatie over rechtsvormen, wetten en regels en het voorkomen van risico’s;
  • duidelijke uitleg over nut en noodzaak van een modelovereenkomst.
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.