ZZP Agenda (week 30): Training zakelijk gebruik Facebook

ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Belangrijke zaken rondom het starten als zzp’er

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

24 juli: Facebook zakelijk gebruiken

Social media worden onderdeel van jouw marketingmix met deze training. Je leert als zzp’er hoe je volgers kan omzetten naar klanten en Facebook effectief kan inzetten. In deze tweedelige workshop (24 en 31 juli 2017) krijg je antwoord op praktische vragen en komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Inzicht in de social media levensloop van een volger;
  • Hoe zet je volgers om naar klanten;
  • Welke kanalen kun je inzetten voor welke fase;
  • Hoe werkt Facebook voor zakelijk gebruik;
  • Hoe maak ik Facebook succesvol voor mijn business;
  • We gaan veel in op de plannen en werkzaamheden binnen jouw eigen onderneming.

Er maken miljoenen mensen gebruik van social media. Jouw potentiële klanten vind je daar dus ook. Met deze training weet je hoe je hen met social media en Facebook kunt vinden, binden en kunt omzetten naar klanten. Op een manier waarop je er ook echt iets aan hebt binnen jouw marketing. De training bestaat uit 2 dagdelen en vindt plaats op 24 en 31 juli 2017.

27 juli: Een eigen bedrijf starten

In een dagdeel worden de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf besproken. Je kunt hiermee een solide basis vormen voor jouw onderneming. De spreker neemt je stap voor stap mee door en in de jungle van het ondernemerschap en aan de hand van theorie en praktijkervaring, krijg je meer inzicht in het ondernemerschap. Tijdens het seminar is er tijd en ruimte om op vragen in te gaan.

In dit seminar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Inzicht in eigenschappen van een ondernemer;
  • Voordelen van een ondernemingsplan;
  • Tips voor marketing en marktonderzoek;
  • Uitleg over financiën, begrotingen, belastingen en aftrekposten;
  • Informatie over rechtsvormen, wetten en regels en het voorkomen van risico’s;
  • Duidelijke uitleg over nut en noodzaak van een modelovereenkomst.

Na afloop is het ook mogelijk om jouw situatie te bespreken met de adviseur via telefoon, mail of social media.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.