ZZP Agenda (week 32): Netwerken bij ‘Open Coffee’

ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Netwerken onder het genot van een kopje koffie

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

8 augustus: Zakelijk gebruik Facebook

Er maken miljoenen mensen gebruik van social media. Jouw potentiële klanten vindt je daar dus ook. Met deze training weet je hoe je hen met social media en Facebook kunt vinden, binden en kunt omzetten naar klanten. Op een manier waarop je er ook echt iets aan hebt binnen jouw marketing. De training ‘Zakelijk gebruik Facebook’ bestaat uit 2 dagdelen.

9 augustus: Open Coffee Baarn

Open Coffee Baarn is de ideale gelegenheid voor ondernemers, zzp’ers en freelancers om vrijblijvend te netwerken. Open Coffee Baarn is een informele bijeenkomst om anderen te ontmoeten, ideeën te bespreken, kennis te delen, te brainstormen, meetings te houden of samen te werken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. De bijeenkomsten van ‘Open Coffee’ worden, gedurende het jaar, door heel Nederland georganiseerd.

10 augustus: Seminar goede start met de Belastingdienst

Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken goed regelen en de Belastingdienst wil je daarbij helpen. We vertellen je tijdens dit seminar wat er op je afkomt bij het starten van een eigen bedrijf. Zo krijg je informatie over bijvoorbeeld de btw en de inkomstenbelasting, maar ook over de belangrijkste fiscale regelingen die voor jou gelden.
De volgende onderwerpen worden verder behandeld:

  • Ondernemerschap inkomstenbelasting en btw
  • Aftrekbare kosten en voorbelasting btw
  • Administratie en aangifte
  • Auto en vervoer

Tijdens het seminar wordt een voorbeeld voor de inkomstenbelasting uitgewerkt en krijg je een aantal tips.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

Netwerken = net werken
Social media & netwerken
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
8 tips om startende zzp’ers op weg te helpen
Starten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.