De 6 beste flexwerkplekken in Apeldoorn

De 6 beste flexwerkplekken in Apeldoorn | ZZP Barometer

Werk als zzp’er op de meest inspirerende flexwerkplekken

Deze week neemt ZZP Barometer voor jou als zzp’er een stad in Nederland onder de loep en kijkt naar de beste, hipste, meest inspirerende, nieuwste en gezelligste flexwerkplekken. Zo kun je vooruit of at random jouw favoriete werkstek bepalen in de stad waar je wilt werken. Handig, scheelt zoeken en je hebt meteen de ideale flexwerkplekken op een rij. Een plek waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, kunt netwerken of juist in alle privacy kunt werken. Deze keer wordt Apeldoorn onderzocht.

Hoewel Apeldoorn geen stadsrechten heeft en af en toe nog steeds bepaalde dorpse kenmerken heeft, is Apeldoorn toch inmiddels wel een stad te noemen. Een stad met veel leuke attracties: de Apenheul of familiepretpark Julianatoren, Paleis Het Loo of een ritje met de stoomtrein van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij of de gezellige binnenstad.
Ondernemers vinden in Apeldoorn ook hun weg, zo is het bekende babymerk Zwitsal een echt Apeldoorns bedrijf. De eerste fabriek opende in 1930. En wie kent niet “Even Apeldoorn bellen?” van Centraal Beheer Achmea. Maar ook De Belastingdienst, het Kadaster, Arcadis en Agrifirm hebben hun hoofdkantoor of regionale vestiging in Apeldoorn staan.

En, of je nu een groot bedrijf bent of een zzp’er, deze stad faciliteert haar ondernemers en ondersteunt in hun ontwikkeling. Een stad vol kennis en vakmanschap, goed bereikbaar en centraal gelegen.
In deze ondernemende stad kun je als zzp’er of freelancer ‘on-the-road’ natuurlijk altijd terecht. Hieronder een aantal plekken voor jou op een rij. Kies wat het best bij jou past of laat je verassen door een fijne, nieuwe, inspirerende werkplek waar je collega-ondernemers kunt ontmoeten, maar ook jouw privacy kunt vinden.

HNK Apeldoorn

Profiteer als zzp’er van de ondernemerssynergie bij HNK Apeldoorn. Je werkt efficiënt in een prettige en inspirerende omgeving, met alle soorten ondernemers onder één dak samen. Er zijn volop flexplekken in een mooi vormgegeven setting waar je direct aan de slag kan. Je kunt aanschuiven in het sociale hart of, als je toch liever een eigen kantoor hebt kun je een Managed office huren. Het sociale hart is een gezellige ruimte met verschillende werkplekken waar het volop (net)werken is. Log in op het openbare wifi-netwerk en de werkdag kan beginnen. En in het Grand Café kun je altijd even opladen. Ook als je een vergaderruimte nodig hebt, boek je die gewoon bij.

Seats2meet

Bij LAB55 – Centraal Beheer Beheer, het Ontmoetingsgebouw in Apeldoorn, boek je gemakkelijk via Seats2meet een stoel, deelt je kennis en betaalt zo met sociaal kapitaal. Een inspirerende plek voor om te ondernemen, ontmoeten, kennis te delen en te innoveren. Een open en inspirerend gebouw, waar je kunt werken in het groen en genieten van heerlijke koffie of thee en gratis kunt parkeren.

Ovvice

Het pand van Ovvice Apeldoorn is gesitueerd in het voormalig kantoor van de Belastingdienst, op een minutje lopen van de binnenstad. Het gebouw is volledig getransformeerd en telt maar liefst 4000m2 verdeelt over 5 verdiepingen en biedt een paar honderd werkplekken.
Je kunt als ondernemer bij Ovvice gebruik maken van het sociale hart, inclusief o.a. een coffeebar. Verder is er een ruime daktuin en diverse meeting- en loungerooms, gratis te gebruiken. De auto kun je parkeren onder het gebouw, waar ruim 700 plaatsen zijn en het station van Apeldoorn is op loopafstand. “Verbinden, ontmoeten en gunnen” is het motto. Ondernemers kunnen elkaar dan ook treffenop de verschillende activiteiten die worden organiseert en waar netwerken en kennisdelen centraal staat.

Huis voor Flexstory

In Oak Building op FizzionParc in Apeldoorn heerst een echt ondernemersklimaat. Er is de mogelijkheid voor zzp’ers en ondernemers om te flexwerken en gebruik te maken van spreekkamers en trainingsruimtes. Flexplekken op een toplocatie, langs de A1, waar zzp’ers de ruimte wordt geboden, zonder dat ze ergens aan vast zitten. Geen contract, geen vastigheid, maar langs komen wanneer je wil, om ondernemerschap te stimuleren.

Regus

Het Business Center Apeldoorn is gesitueerd op Business Park Rietveld en biedt startende bedrijven betaalbare kantoorruimte met optimale flexibiliteit en een tal aan faciliteiten voor de moderne flexibele werker. Via Regus is het mogelijk om hier, naast het huren van een fulltime kantoorruimte, een flexwerkplek, gedeeld kantoor of virtueel kantoor te huren. Het center ligt dichtbij de meubelboulevard van Apeldoorn, het centrum van Apeldoorn en bij het openbaar vervoer. De kantoren zijn volledig gestoffeerd en voorzien van een moderne en comfortabele inrichting.

Color Business Centers

Als je als zzp’er flexibel wilt werken en je niet wilt vastleggen. Je hebt geen spullen die je om je heen wilt hebben huur dan een flexibele werkplek in één van de centers van Color Business Centers. Je bent er wanneer het jou uitkomt. Als je veel onderweg bent, of even rustig wilt werken, weg van de keukentafel, dan is een flexplek ideaal. Wil je de vrijheid om meer locaties te gebruiken, dan kun je een overall abonnement afsluiten. Het is altijd inclusief gratis WiFi. Soms kies je ervoor om alleen te zitten in een rustige omgeving, soms wil je wat meer mensen om je heen. De centers hebben daar verschillende oplossingen voor. Werkplekken, deelkantoor, flexplekken, vaste plekken, stilteplekken, de keuze is aan jou, als flexibele ondernemer.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Coolblue - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →