ZZP Agenda (week 34): De Wet DBA, de mogelijkheden en de ZZP BV

ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Op 3 manieren omgaan met risico’s en onzekerheden uit de Wet DBA

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 22 augustus: De Wet DBA, de mogelijkheden en de ZZP BV

De middaglezing ‘De Wet DBA, de mogelijkheden en de ZZP Payroll BV’ is zeer waardevol. Tijdens deze bijeenkomst krijg je het echte verhaal en de werkelijke risico’s omtrent de Wet DBA te horen. Tevens worden er oplossingen, risico’s en onzekerheden besproken en uiteengezet. Toch nog vragen? Stel deze gerust!

Tijdens de lezing komen de onderstaande onderwerpen aan bod:

  • De Wet DBA
  • Gevolgen Kamerbrief van Wiebes van 18 oktober 2016
  • Repressief handhaven ‘kwaadwillenden’ vanaf 1 mei 2017
  • Problemen en risico’s vanuit de Wet DBA
  • Oplossingen voor wegvallen zekerheid VAR
  • Gebruik (model)overeenkomst (=schijnzekerheid)
  • In dienst treden bij opdrachtgever, payrollbedrijf/uitzendbureau of bij jouw eigen ZZP Payroll BV
  • Met ZZP Payroll BV zekerheid voor opdrachtgevers door ‘Individueel Akkoord / vrijwaring’ UWV / belastingdienst.

Kortom: een dag vol nieuwe waardevolle informatie over de Wet DBA, de mogelijkheden en de ZZP BV.

ZZP Agenda 24 augustus: BitterBallenBorrel Tilburg

BitterBallenBorrel is een netwerkevenement bij  het Qlubhouse. De lokatie is gelegen middenin het centrum van Tilburg. Deze netwerkbijeenkomst wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit Tilburg e.o. Op het evenement in Tilburg komen creatieve dealmakers, business partners en ook jonge talenten samen. BitterBallenBorrel inspireert, verrast en maakt tevens zakendoen mogelijk. Het is een plek waar iedereen iets voor elkaar kan betekenen zonder verplichtingen, maar uiteraard wel onder het genot van bitterballen.

Handig om te weten: aanmelden is niet verplicht is, maar dit wordt wel gewenst.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.