The Student Hotel nu ook community voor freelancers en zzp’ers

Avatar foto Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
5 Shares
Studenten, zakenreizigers én zzp'ers bij elkaar in design werkomgeving | ZZP Barometer

Inspirerende werkomgeving TSH Collab stimuleert zzp’ers samen te werken en ideeën uit te wisselen

Met TSH Collab brengt The Student Hotel naast studenten, toeristen en zakenreizigers nu ook freelancers en zzp’ers bij elkaar in één designomgeving. Een nieuwe co-working space waar je samen kunt werken, studeren, logeren, eten en ontspannen. Met als resultaat een inspirerende omgeving in Amsterdam, die samenwerking en het uitwisselen van ideeën stimuleert.

De nieuwe hotspot TSH Collab in Amsterdam biedt een dynamische community voor creatieve freelancers, zzp’ers en start-ups. Zij willen meer uit hun werkomgeving halen. In deze ‘Complete Connected Community’ doen zzp’ers inspiratie op en heb je talrijke faciliteiten tot je beschikking. Met de bruisende studentenvibe van The Student Hotel ter inspiratie wordt je hier als zzp’er maximaal creatief uitgedaagd. Een leuke, nieuwe keuze voor zzp’ers die op zoek is naar een bruisende, eigenwijze en milieubewuste werkplek.

Healthy work-life balans

In deze ‘Complete Connected Community’ draait het om een healthy work-life balans. Zo kan de kickstart van je dag als ondernemer beginnen met een verse juice. Gevolgd door een duik in de SwimGym. Daarna werken in het inspirerende interieur, ontworpen door designbureau Ninetynine, met zowel diverse stilteruimtes, overlegcabines als ontmoetingsplekken. De hele dag is er onbeperkt fair trade koffie tot je beschikking. Tevens kun je met korting sporten bij Vondelgym. Ook zijn er ontspannende yoga-sessies aan je desk en ieder moment van de dag verse maaltijden bij restaurant The Pool. Zo kun je een mooie balans vinden, in een inspirerende omgeving waar studenten, zakenreigers, toeristen en collega zzp’ers en mede goaldiggers elkaar afwisselen. Twenty four seven een healthy work-life balans.

Socializen

Het hele jaar door vinden er in TSH Collab sociale evenementen plaats, zoals workshops, paneldiscussies en feesten. De maandelijkse ‘Creative Mornings’ zijn bijvoorbeeld ontbijtsessies voor de creatieve community. Met deze maand de inspirerende 17-jarige ondernemer Jan Paul Beukema. Daarnaast is het ook mogelijk voor leden om zelf een kennissessie te organiseren in het Auditorium dat plaats biedt aan 150 personen.

Milieubewust

Ook maatschappelijk gezien zit TSH Collab niet stil. In samenwerking met Dopper wil TSH Collab de eerste PET fles vrije co-working space worden. Dit door PET-flessen te verbieden in de co-working spaces en in plaats daarvan herbruikbare Dopper flessen aan te bieden. Hiermee, alsmede door de diverse kennissessies die georganiseerd worden, wil TSH Collab bewustzijn creëren omtrent de acht miljoen (!) metriek plastic afval dat jaarlijks in de oceaan terechtkomt. Iets wat de milieubewuste zzp’er zeker zal aanspreken.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →