ZZP Agenda (week 41): Powersessie bij HNK

ZZP Agenda (week 41): Sleutel voor ondernemerssucces met HNK | ZZP Barometer

Sleutel tot ondernemerssucces als zzp’er

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 9 oktober: Slim aan de slag met starten

Ben je een bedrijf aan het starten of heb je plannen? Zorg dan dat je de bijeenkomst ‘Slim aan de slag met starten’ niet mist bij de KvK. Ontdek op deze avond jouw mogelijkheden en ga direct aan de slag. Stel jouw eigen programma samen, volg snelle kennissessies op onderwerpen naar keuze, ontvang handige tools, en deel ervaringen met andere starters. Je krijgt tips van o.a. de Kamer van Koophandel, Belastingdienst, Qredits, Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom en Ondernemersklankbord. Aan het eind van de avond weet je wat je de dag erna kunt doen om goed voorbereid van start te gaan.

ZZP Agenda 10 oktober: Realiseer je droombedrijf

In deze praktische, inspirerende en intensieve Masterclass ‘Realiseer je droombedrijf’ ga je aan de slag met het helder krijgen en verder uitdiepen van jouw droom, doel of missie bij Academie voor Succesvol Ondernemen. Wat wil jij bereiken met je onderneming. Hoe maak je dat concreet én werkelijkheid? Wat staat je in de weg en wat heb je nodig om dit te bereiken? Je gaat naar huis met een concrete eerste stap richting jouw droombedrijf.

ZZP Agenda 11 oktober: Seminar Succesvol Starten in Frankrijk

Frankrijk is onze derde exportbestemming en biedt daarom volop mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. Overweeg je te starten op de Franse markt en wil je weten hoe jij dit het beste kunt aanpakken? Dan is dit precies de seminar georganiseerd door CFCI waar jij naar op zoek bent.

In één middag maken 7 experts je wegwijs op de Franse markt met een focus op personeel en financieringsmogelijkheden. De juridische aspecten en de Franse taal en cultuur komen uitgebreid aan bod.

ZZP Agenda 12 oktober: Semco Style bij HNK Ede

Ondernemen is meer dan het hebben van een eigen bedrijf. Of je nu start, innoveert of groeit: wat is de sleutel voor ondernemerssucces in deze ingewikkelde tijd? Samen met Ricardo Semler ontwikkelde Semco Style Institute een methode om op basis van onder meer vertrouwen, zelfmanagement, gezond eigenbelang en heldere doelen, toekomstvaste organisaties te bouwen waarin mensen met plezier en energie aan de slag gaan.

In een ruim 2 uur durende powersessie krijg je inspiratie, energie, training, netwerk én een route naar succes: ook voor jou! Geheel in de geest van het gedachtegoed van Ricardo Semler ben je zelf medeverantwoordelijk voor het slagen van deze inspirerende middag.

ZZP Agenda 13 oktober: Een netwerk opzetten, onderhouden en uitbouwen

Je leert een actief netwerk opzetten, onderhouden en uitbouwen bij FNV Zelfstandigen. Na afloop beschik je over diverse vaardigheden om mensen te benaderen en een afspraak met hen te maken. Ook heb je de kennis en vaardigheden om met hen in gesprek te gaan over raakvlakken tussen hun situatie en jouw interesses. Dit alles met het uiteindelijke doel om een actief netwerk op te bouwen waar je bijvoorbeeld op de hoogte blijft van de laatste trends of ambassadeurs vindt voor promotie van je dienst en product. Netwerken is een onderdeel van je bedrijfsplan.

Tijdens de cursus ben je vooral bezig met het trainen van vaardigheden. Er is ruimte om te netwerken in een veilige omgeving. Cursisten werken samen in groepsopdrachten en er is veel aandacht voor de praktijk, bijvoorbeeld door verschillende simulatiespelen en praktijkopdrachten.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

  • Web Accessibility Live
    25 september 2018  Westergastheater, Westergasfabriek, Pazzanistraat 15, 1014 DB Amsterdam, Nederland

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.