De 7 beste flexwerkplekken in Den Bosch voor jou als zzp’er

De 7 beste flexwerkplekken in Den Bosch voor jou als zzp’er - ZZP Barometer

Werk als zzp’er op de meest inspirerende flexwerkplekken

ZZP Barometer neemt voor jou als zzp’er een stad in Nederland onder de loep en kijkt naar de beste, hipste, meest inspirerende, nieuwste en gezelligste flexwerkplekken. Zo kun je vooruit of at random jouw favoriete werkplek bepalen in de stad waar je wilt werken. Handig, scheelt zoeken en je hebt meteen de ideale flexwerkplekken op een rij. Een plek waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, kunt netwerken of juist in alle privacy kunt werken. Deze week wordt Den Bosch onderzocht.

Den Bosch, ofwel ’s-Hertogenbosch, is de hoofdplaats van Noord-Brabant en behoort tot een van de oudste steden van Nederland. In Den Bosch is veel te ontdekken, te zien en te ondernemen. Zo kun je in Den Bosch terecht voor Brabantse gezelligheid, maar Den Bosch is ook rijk door haar ondernemers. De stad bruist van de energie en ondernemerschap. De regio rondom Den Bosch vormt samen met Venlo en het Westland de top 3 van Nederland als het gaat om agrifoodbedrijvigheid. Wist je bovendien dat Den Bosch rijk is aan ondernemers in de ICT?

In deze oude maar ondernemende stad kun je als zzp’er of freelancer natuurlijk altijd terecht. Hieronder een aantal plekken voor jou op een rij. Kies wat het best bij jou past of laat je verrassen door een fijne, nieuwe, inspirerende werkplek waar je collega-ondernemers kunt ontmoeten, maar ook jouw privacy kunt vinden.

1. HNK Den Bosch

HNK biedt jou als zzp’er allerlei mogelijkheden. Van werken tot aan vergaderen en van netwerken tot aan Club HNK. Club HNK? Dit membership is speciaal ontwikkeld voor alle dynamische ondernemers onder ons. Laat je niet vastleggen door één vestigingsplek. Ga erop uit en beleef het vrije ondernemerschap in alle HNK-vestigingen. Ook kun je diverse netwerkevenementen verwachten wanneer je over dit membership beschikt. Bij HNK weet je dus dat je als zzp’er goed zit. Den Bosch wordt ook wel ‘de toegangspoort van Brabant’ genoemd. De gemeente ligt namelijk ideaal gelegen: pal aan de A2.

2. Regus Den Bosch

Vind je het ook ideaal dat je werkplek gemakkelijk te bereiken is? Dit is niet alleen voor jezelf handig, maar ook zeer handig voor al je zakelijke contacten. Regus Den Bosch heeft in ieder geval nagedacht over de locatie. Je kunt namelijk werken op het centraal station van Den Bosch. En dat is erg handig. Ook is het handig dat alle kantoren voorzien zijn van meubels en dat alle prijzen inclusief zijn. Besluit je een training te geven? Je kunt gemakkelijk je ruimte vergroten. En als laatste: alle kantoren zijn tijdelijk en te annuleren met een maand opzegtermijn.

3. De Koffiebrandery

De Koffiebrandery is een plek die sterk wordt geassocieerd met, hoe kan het ook anders, koffie. Er hangt een open cultuur en iedereen is welkom. Je kunt als ondernemer terecht voor een kantoor, maar ook zzp’ers die op flexibele basis werken zijn welkom. Zo kun je namelijk flexwerkplekken huren tegen een aantrekkelijke prijs. Besluit je te vergaderen? Dat kan bij de Koffiebrandery! Er zijn diverse vergaderruimtes vernoemd naar koffie. Vergader jij de volgende keer in vergaderruimte ‘Kopi Luwak’ of ‘Americano’?

4. De bossche draak

Houd je van souplesse? Dan is de bossche draak iets voor jou. Werken en vergaderen in een monumentaal pand met een moderne touch. De inrichting is robuust, statig maar wel toegankelijk. Maak indruk met jouw werkplek tijdens zakelijke meetings. Het pand is gevestigd aan de Stationsweg naast de welbekende banketbakker van Den Bosch. Je toekomstige kantoor is gemakkelijk te bereiken en er is gratis wifi beschikbaar.

5. Eemstaete

De Eemstaete biedt eenvoudige, maar complete flexwerkplekken en kantoorruimtes aan en beschikt over meerdere vestigingen. Zo hebben zij werkplekken in kantorencomplexen: De Regge, De Donge en De Waal. Kies jouw ideale werkplek, reserveer en ga direct aan het werk. Er is gratis wifi beschikbaar, en je kunt ook gebruikmaken van gratis koffie en thee. Ideaal!

6. Inview Vergaderen Den Bosch

Inview is een organisatie die zich vooral focust op het verhuren van vergaderruimtes. Locatie Den Bosch biedt vijf kamers aan die van elkaar verschillen. Ben je op zoek naar een professionele en luxe kamer waar je zakelijke contacten kunt verwelkomen? Of zoek je een meer informele en gezellige ruimte? Inview heeft rekening gehouden met de uiteenlopende wensen van zzp’ers en ondernemers.

7. De Zandkamer

Altijd al eens willen vergaderen in De Eerste Kamer? Vanaf nu kan het. Natuurlijk met een vette knipoog, maar de Zandkamer biedt jou de mogelijkheid! De Zandkamer biedt namelijk luxe, ruime en moderne vergaderruimtes aan. Ook is het een feest om aan te mogen schuiven in de Tuinkamer of de Stijlkamer. De prachtig ingerichte ruime kamers zorgen voor een luxe gevoel. En dat maakt het vrije ondernemerschap alleen maar leuker.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →