ZZP Agenda (week 46): Experttips in het Theater

ZZP Agenda

Hoe realiseer jij je ondernemersdoelen?

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 14 november: Een eigen bedrijf starten

In een dagdeel worden de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf besproken. Je kunt met deze informatie een solide basis vormen voor jouw onderneming. De spreker neemt je namelijk stap voor stap mee door en in de jungle van het ondernemerschap. Aan de hand van theorie en praktijkervaring, krijg je meer inzicht in het ondernemerschap. Tijdens het seminar is er tijd en ruimte om op vragen in te gaan, mits deze uiteraard relevant zijn voor de groep. Na afloop is het mogelijk om jouw situatie te bespreken met de adviseur via telefoon, mail, maar ook via sociale media. Het seminar wordt op meerdere plekken in Nederland tegelijkertijd georganiseerd. In de ochtend ben je welkom op locatie Amsterdam. En in de middag kun je terecht op locatie Eindhoven, Groningen of Utrecht. Kun je 14 november niet? Het is ook mogelijk op 15 november op locatie Zwolle.

In dit seminar komen de volgende onderwerpen aan bod:
– Inzicht in eigenschappen van een ondernemer
– voordelen van een ondernemingsplan
– tips voor marketing en marktonderzoek
– uitleg over financiën, begrotingen, belastingen en aftrekposten
– en als laatste: informatie over rechtsvormen, wetten en regels en het voorkomen van risico’s

ZZP Agenda 14 november: Durf te vragen – marketing voor starters

Deze bijeenkomst is speciaal georganiseerd voor starters, want ondernemen kan soms lastig zijn. Maar je bent niet alleen. Veel ondernemers hebben dezelfde vragen en staan voor dezelfde dilemma’s. Doe daarom mee aan ‘Durf te vragen’ en gebruik de kennis van andere ondernemers voor jouw vraagstukken. Of help jouw collega-ondernemers mee met het bedenken van oplossingen. Je leert niet alleen van het antwoord, maar ook van de manier waarop vraagstukken aangepakt worden. Tijdens deze bijeenkomst wordt de focust gelegd op marketing.

ZZP Agenda 16 november: ‘Experttips in het Theater’

‘Experttips in het Theater’ is een inspirerend kennisevent voor en door ondernemers. Tijdens dit event worden er vijf boeken gelanceerd. Deze boeken heb je eerder op ZZP Barometer voorbij zien komen. Naast de lancering, biedt dit kennisevent ook exclusief toegang tot waardevolle kennis en tips die je direct kunt toepassen. De schrijvers van de boeken komen aan het woord en delen hun expertise met jou! Een praktischer event bestaat dus niet!

Tijdens ‘Experttips in het Theater’ leer je:
Hoe je onweerstaanbare offertes maakt
hoe je contentmarketing met rendement inzet
– maar ook hoe je echt effectief strategisch kunt netwerken
– hoe je ervoor zorgt dat je nooit meer concurrentie hebt
– en als laatste: hoe je je ondernemersdoelen realiseert

ZZP Agenda 17 november: Je eigen nieuwsbrief in één middag

Het mailen van nieuwsbrieven is een goedkope, snelle en effectieve manier om je doelgroep te benaderen, relaties te onderhouden, maar ook om bezoekers naar je website te trekken. Hierdoor creëer je mogelijkheden om nieuwe klanten en omzet te genereren. Hoe zet je zelf een professionele nieuwsbrief op? Tijdens deze workshop leer je op zeer praktische wijze hoe je zelf aan slag kunt gaan met nieuwsbrieven per e-mail in MailChimp.

Tijdens de cursus is, onder andere, aandacht voor:
– Nieuwsbrieven per e-mail versturen
– Verzamel e-mailadressen en laat die lijst groeien
– Schrijf een goede nieuwsbrief (met inhoud, die wordt geopend, gelezen, doorgeklikt en conversie oplevert)
– Het maken en verzenden van je nieuwsbrief
– Het koppelen van de nieuwsbrief aan je website

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de onafhankelijke en structurele onderzoeksmonitor van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als hét naslagwerk en de nieuwsbron voor zzp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en andere zzp-marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door haar partners.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.