De 6 beste flexwerkplekken in Hoofddorp voor jou als zzp’er

De 6 beste flexwerkplekken in Hoofddorp voor jou als zzp’er - ZZP Barometer

Werk als zzp’er op de meest inspirerende flexwerkplekken

ZZP Barometer neemt voor jou als zzp’er een stad in Nederland onder de loep en kijkt naar de beste, hipste, meest inspirerende, nieuwste en gezelligste flexwerkplekken. Zo kun je vooruit of at random jouw favoriete werkplek bepalen in de stad waar je wilt werken. Handig, scheelt zoeken en je hebt meteen de ideale flexwerkplekken op een rij. Een plek waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, kunt netwerken of juist in alle privacy kunt werken. Deze week wordt Hoofddorp onderzocht.

Hoofddorp is een nuchtere, ondernemende Noord-Hollandse stad en kent een buitengewoon interessant vestigings- en ondernemersklimaat. Door de interessante ligging, gelegen naast Schiphol en door de directe verbinding met metropool Amsterdam en diverse snelwegen, zijn er veel internationale en regionale bedrijven gevestigd. Zo kozen Walt Disney, L’Oréal, TNT Express, Sanoma en Thomas Cook al voor Hoofddorp. Ook is Hoofddorp voor starters zeer interessant. In de gemeente worden regelmatig congressen en netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Hoofddorp brengt een diversiteit aan ondernemers bij elkaar.

In deze internationale stad kun je als zzp’er of freelancer natuurlijk altijd terecht. Hieronder een aantal plekken voor jou op een rij. Kies wat het best bij jou past of laat je verrassen door een fijne, nieuwe, inspirerende werkplek waar je collega-ondernemers kunt ontmoeten, maar ook jouw privacy kunt vinden.

1. HNK Hoofddorp

HNK biedt wat de ondernemer in Hoofddorp zoekt: verschillende huurvormen onder één dak, optimale flexibiliteit, volledig ingericht kantoorruimtes, controle over de inrichting en metrage, cateringservices en een perfecte ligging. Bij HNK kun je ongestoord zakendoen zoals jij dat wil. Daarnaast biedt HNK de mogelijkheid om nóg meer in contact te komen met andere ondernemers, freelancers en zzp’ers. Sluit je aan bij Club HNK. Club HNK is een membership die toegang geeft tot alle vestigingen van HNK en bovendien ben je welkom op alle georganiseerde borrels en bijeenkomsten. Dat maakt ondernemen nog aangenamer.

2. Regus Hoofddorp Transpolis

Stap het vliegtuig uit, zoek je koffer, neem de taxi naar Regus en ga aan het werk. Het business center van Regus Hoofddorp Transpolis ligt namelijk pal naast Schiphol. Dat maakt werken en reizen wel heel gemakkelijk. Het kantorencomplex ligt gelegen op een bedrijvenpark. Je maakt dus deel uit van alle bedrijvigheid dat zich in Hoofddorp afspeelt. Kom je een keer met de auto? Dat is geen probleem. Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. En ook is het openbaar vervoer naar dit bedrijvenpark goed geregeld. Regus Transpolis biedt de zzp’er dus alle gemakken: de kantoren zijn voorzien van kantoormeubelen en snel internet. Bovendien zijn alle prijzen inclusief. Achteraf kom je dus niet voor verrassingen te staan. Ook kun je de ruimte vergroten. Handig wanneer je een training besluit te geven.

 

3. Crown Business Center Hoofddorp/Schiphol

Crown Business Center Schiphol (CBS) is een bruisende plek waar internationale en regionale ondernemers met elkaar sparren, brainstormen netwerken. Sluit je aan en vergroot je netwerk. De inspirerende, ruime en ingerichte werkplekken en vergaderruimtes zorgen ervoor dat jij effectief en efficiënt kan werken. Het gebouw biedt horecaservices, receptiemogelijkheden, vergader- en printfaciliteiten, wifi, postverwerking- en verzending en frankeerservice, schoonmaakservice, parkeerruimtes en 24/7 toegang tot het kantoor. Hier stopt het niet bij. Crown Business Center Hoofddorp/Schiphol gaat een stapje verder. Heb je aan lange inspannende dag gehad en ben je toe aan ontspanning? Crown Business Center Schiphol biedt fitnessapparatuur aan en er is bovendien een dakterras. Werk, ontspan en ontstress.

4. Valley Beta

Valley Beta is een echte hotspot voor de creatieve zzp’ers onder ons. Het is een ontmoetingsplek waar vergaderruimtes en flexwerkplekken worden aangeboden. Daarnaast dient het gebouw ook als expositieruimte en evenementenlocatie. Het gebouw wordt dus voor verschillende doeleinden gebruikt, en dat maakt werken op deze bijzondere plek interessant. Door de verschillende invloeden krijg je frisse nieuwe inspiratie en motivatie. Ga in gesprek met creatieven, praat met elkaar, deel kennis en ontdek elkaars ondernemersdrive.

5. La Place Hoofddorp | De Brug

Iedereen kent de foodketen La Place van de diverse belegde broodjes, fruitsapjes en van de V&D. Maar wist je ook dat je er kunt flexwerken en vergaderen? Zakelijke borrels en diners worden hierdoor nog interessanter. De locatie is bovendien perfect gelegen: direct aan de A4 en gelegen naast de internationale airport Schiphol. Bovendien is er ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid. La Place Hoofddorp | De Brug is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kortom: een plek waar je graag een aantal uur aan werken wilt spenderen.

6. Synderella Real Estate Facilities Schiphol

Iets buiten Hoofddorp ligt het kantorencomplex van Synderella Real Estate Facilities. Doordat dit complex iets buiten Hoofddorp ligt, is het complex nog dichterbij Schiphol. Een ideale flexkantoor voor de reizende ondernemer. Dit complex biedt kantoren aan voor een lange en korte periode. Ook zijn er vergaderruimtes beschikbaar die van alle gemakken zijn voorzien. Zo is er audiovisueel apparatuur aanwezig zodat alle vergaderingen zo soepel mogelijk verlopen. Daarnaast kenmerkt het bedrijf zich door haar gastvrije receptie. Het uitnodigingen van zakelijke contacten is op die manier geen probleem. De receptiemedewerkers zijn namelijk BHV getraind en vertegenwoordigen het aanspraakpunt voor jouw gasten.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Appwiki - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →