In welke ondernemersstand sta jij?

In welke ondernemersstand sta jij? - ZZP Barometer

Doe de gratis ondernemerstest

Toen ik voor mezelf begon was ik net een ongeleid projectiel. Ik netwerkte me een slag in de rondte. Voerde fantastische gesprekken… En daarna werd het stil… Er volgde geen opdracht. Ik had niets. En zo netwerkte ik het eerste jaar totdat ik een ons woog…

Ik ken ook ondernemers die die eerste jaren vooral veilig achter hun computer blijven hangen.
Om ervoor te zorgen dat hun website tot in de puntjes verzorgd is. Die nog maar weer een opleiding gaan volgen omdat zij zichzelf nog niet goed genoeg vinden…

Samen met psychologe Veronique de Jong (psychologie praktijk de Jong) ontwikkelde ik de afgelopen maanden een test. Een test om te ontdekken in welke ondernemersstand je staat. Waarom?

Ik weet dat jij machtig veel kennis hebt. Waar heel veel mensen op zitten te wachten. Je hebt er ook al een mooi product van gemaakt. Je bent af en toe wel zichtbaar. Maakt gebruik van sociale media. Maar meer om te kijken dan echt actief jezelf te laten zien. Geld is soms een dingetje. Misschien ben je bang om het uit te geven. Je vraagt je soms af of datgene wat je doet wel goed genoeg is. Of je hebt niet het geduld om echt aan je bedrijf te werken.

Ondernemen is een geweldig vehikel om datgene wat je in de wereld wil zetten ook uit te dragen. En daarnaast in een eigen inkomen te voorzien. Toch zie ik heel veel van mijn klanten en misschien jij ook wel… Worstelen. Hoe dat komt? Omdat ze niet in de juiste ondernemersstand staan. Ben jij benieuwd hoe dat er bij jou uitziet?

Doe nu gratis de test. Ik ben echt super benieuwd…. Wil je de uitslag met me delen?

Jolanda Wicherson

Jolanda Wicherson is sinds 14 jaar ondernemer en de laatste jaren actief als ondernemerscoach. Ze helpt ondernemers in hun persoonlijke en zakelijke groei. Jolanda is bekend geworden door het  acquisitiebord, haar titel zakenvrouw van Flevoland 2015. Onlangs verscheen haar boek ‘Geef je bedrijf een KICKSTART: Klanten vinden en binden in de eerste vijf jaar van je onderneming’. Jolanda’s motto: begin maar gewoon…

 

Bekijk alle artikelen van Jolanda Wicherson →
Apppwiki - ZZP Barometer

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →