ZZP Agenda week 50: Meer omzet voor jouw onderneming

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
1 Shares
ZZP Agenda

Leer in gesprek te gaan met potentiële klanten en zorg voor een omzetstijging

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 11 december: Slim aan de slag met starten

Ben je een bedrijf aan het starten of plannen? Zorg dan dat je de bijeenkomst Slim aan de slag met starten niet mist. Ontdek op deze avond jouw mogelijkheden en ga direct aan de slag. Stel jouw eigen programma samen, volg snelle kennissessies op onderwerpen naar keuze, ontvang handige tools, en deel ervaringen met andere starters. Je krijgt tips van onder andere de Kamer van Koophandel, Belastingdienst, Qredits, Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom en Ondernemersklankbord. Aan het eind van de avond weet je wat je de dag erna kunt doen om goed voorbereid van start te gaan.

ZZP Agenda 12 december: Meer omzet voor jouw Vak en Passie!

Als ondernemer heb je kennis en ervaring. Je doet je werk met passie, alleen ben je van nature geen échte verkoper. Toch wil je omzet binnenhalen, of misschien onderneem je al veel activiteiten om meer omzet te genereren. In deze workshop ga je met jouw eigen bedrijf aan de slag. Je wordt in 5 praktische stappen meegenomen naar meer omzet. Je leert om echt in gesprek te gaan, ook met potentiële klanten. Hoe krijg je je klant zover om je offerte te accepteren?

Na afloop van de workshop ontvang je een map met werkbladen en opdrachten die deze dag worden behandeld. Je krijgt de werkmap mee als naslagwerk en om verder uit te werken. Je werkt met andere ondernemers; door deze opzet werk je gelijk aan je netwerk! Aan het einde van deze dag heb je uitgewerkt hoe je met jouw vak en passie de juiste klanten kunt overtuigen, waardoor jouw bedrijf kan groeien en je de omzet verhoogt.

ZZP Agenda 14 december: Durf te vragen, ondernemersvraagstukken

Ondernemen kan soms lastig zijn. Als je als ondernemer worstelt met een dilemma, nieuwsgierig bent naar hoe andere ondernemers hun zaken aanpakken of als je slim samen wil werken binnen en buiten je eigen netwerk, dan mag je deze workshop niet missen! Veel ondernemers hebben dezelfde vragen en staan voor dezelfde dilemma’s. Doe mee aan ‘Durf te vragen’ en gebruik de kennis van anderen voor jouw vraagstukken. Dit werkt twee kanten op: je helpt tijdens deze workshop ook collega-ondernemers met het bedenken van oplossingen voor hun problemen. Je leert niet alleen van het antwoord op de vraagstukken, maar ook van de manier waarop dilemma’s of vraagstukken aangepakt worden.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.