Zzp-tools: Weinig tijd en toch dagelijks posten op social media? Probeer Hootsuite!

ZZP Barometer | Tools | Hootsuite

Hoe kan jij als zzp’er gebruikmaken van de tool Hootsuite?

In deze rubriek wordt een handige tool voor zzp’ers uitgelicht aan de hand van een korte video. Deze week is het de beurt aan de tool Hootsuite, een tool waarmee je berichten die je op social media wilt plaatsen in kan plannen. 

Social media-berichten inplannen kost veel tijd. Toch is het belangrijk om actief te zijn op social media, om zichtbaar te blijven. Op die manier creëer je naamsbekendheid en kun je veel klanten bereiken; vooral als je de kanalen gebruikt waarop jouw doelgroep actief is.

Oplossing

Met Hootsuite kun je gemakkelijk berichten van tevoren inplannen op diverse social media-kanalen. Dit bespaart enorm veel tijd en het geeft je dus gelijk een goed overzicht van wat er gaande is op jouw kanalen. Zo kun je daar tijdig op reageren en alles goed monitoren.

Kosten

Er is een gratis versie beschikbaar voor gebruikers, maar dan heb je te maken met beperkte mogelijkheden. Vanaf 19 euro per maand heb je wel toegang tot andere functies.

Categorie binnen SOM7®

Zoals al eerder is uitgelegd, helpt de SOM7-methode ondernemers om een solide fundering onder hun bedrijf te bouwen, zodat ze klaar zijn om te groeien. Met deze methode kun je alle terugkerende taken in het bedrijf eenmalig systematiseren, zodat je daar zo min mogelijk tijd aan hoeft te besteden. Een Virtueel Assistent kan je hierbij helpen. Op deze manier heb jij tijd over om te werken aan een volgende stap voor jouw bedrijf. De SOM7-methode bestaat uit zeven systemen die samen de fundering van het bedrijf vormen.

Voor de volgende van de 7 systemen kan Hootsuite worden ingezet:

 

Video

Onderstaande video laat een korte toelichting zien over de tool Hootsuite:

Gegevens Virtueel Professional

Deze gegevens zijn gegenereerd door Virtueel Professional Jessica Dam – JD Virtueel Assistent
www.jdvirtueelassistent.nl

Petra Fehring

Petra Fehring is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en heeft in 2013 de Academie voor Virtueel Professionals opgericht. De Academie is de eerste opleiding in Nederland en België waarin trainingen aangeboden worden voor Virtueel Assistenten (VA), Virtueel Professionals (VP) en Virtueel Managers (VM). Nieuwe beroepen in een nieuw ontstane markt voor professionals die weten dat ze meer in hun mars hebben, het heft in eigen hand nemen en zelfstandig ondernemer worden.

Bekijk alle artikelen van Petra Fehring →
Appwiki - ZZP Barometer

Dit zijn de beste softwareprogramma’s van 2021 voor zzp'ers :e-Boekhouden.nl

Visma

Rompslomp.nl

DigiBTW

MoneyMonk

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →