Zzp-tools: Jouw doelgroep met succes bereiken? Probeer Manychat!

ZZP Barometer | Manychat

Hoe kan jij als zzp’er gebruikmaken van de tool Manychat?

In deze rubriek wordt een handige tool voor zzp’ers uitgelicht aan de hand van een korte video. Deze week is het de beurt aan de tool Manychat, een tool waarmee je gemakkelijk een Facebook Messenger Bot in kunt stellen om jouw doelgroep te bereiken.

Tegenwoordig krijgt iedereen meerdere e-mails per dag binnen, maar hoeveel e-mails lees jij daadwerkelijk? Hoeveel van deze nieuwsbrieven maak jij open? De cijfers blijven dalen, maar jij wilt wel jouw doelgroep bereiken en jouw product of dienst verkopen.

Resultaat

Met Manychat, een Facebook Messenger Bot, zorg jij ervoor dat mensen jouw berichten wel ontvangen en lezen. Bijna 99% van alle mensen leest de berichten die zij via Facebook Messenger toegestuurd krijgen. Manychat zorgt ervoor dat jij op een laagdrempelige manier jouw ideale klant bereikt en in jouw funnel terecht komt.

Kosten

Manychat is gratis, maar de gratis versie heeft beperkte mogelijkheden. Het is echter toereikend genoeg om te starten en te testen. Indien je meer uitgebreide functies wenst, dan kun je upgraden naar de PRO versie vanaf $15,- per maand tot 1000 inschrijvingen.

Categorie binnen SOM7®

De SOM7-methode helpt ondernemers om een solide fundering onder hun bedrijf te bouwen, zodat ze klaar zijn om te groeien. Met deze methode kun je alle terugkerende taken in het bedrijf eenmalig systematiseren, zodat je daar zo min mogelijk tijd aan hoeft te besteden. Een Virtueel Assistent kan je hierbij helpen. Op deze manier heb jij tijd over om te werken aan een volgende stap voor jouw bedrijf. De SOM7-methode bestaat uit zeven systemen die samen de fundering van het bedrijf vormen.

Voor de volgende van de 7 systemen kan Manychat worden ingezet:

ZZP Barometer | Manychat

Video

Onderstaande video laat een korte toelichting zien over de tool Manychat:

Gegevens Virtueel Professional

Deze gegevens zijn gegenereerd door Virtueel Professional Marlou Minten.
www.marlouminten.nl

Petra Fehring

Petra Fehring is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en heeft in 2013 de Academie voor Virtueel Professionals opgericht. De Academie is de eerste opleiding in Nederland en België waarin trainingen aangeboden worden voor Virtueel Assistenten (VA), Virtueel Professionals (VP) en Virtueel Managers (VM). Nieuwe beroepen in een nieuw ontstane markt voor professionals die weten dat ze meer in hun mars hebben, het heft in eigen hand nemen en zelfstandig ondernemer worden.

Bekijk alle artikelen van Petra Fehring →
Appwiki - ZZP Barometer

Dit zijn de beste softwareprogramma’s van 2021 voor zzp'ers :e-Boekhouden.nl

Visma

Rompslomp.nl

DigiBTW

MoneyMonk

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →