ZZP Agenda week 52: OlieBollenBorrelen in Arnhem

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Agenda

Tussen alle feestdagen door zijn er leuke evenementen voor ondernemers

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 27 december: BNI Moonlight

Als fijne afsluiting van de werkdag, organiseert BNI Moonlight iedere woensdag een bijeenkomst in Fletcher Hotel Carlton Naaldwijk, zonder de druk van zakelijke afspraken erna. In het hotel kun je in een informele, plezierige setting netwerken. Allerlei ondernemers komen hier bij elkaar om te eten, netwerken, leren en natuurlijk om zaken te doen.

ZZP Agenda 28 december: OlieBollenBorrel

De OlieBollenBorrel is de eindejaarsversie van de BitterBallenBorrel, die regelmatig op verschillende locaties georganiseerd wordt. Vandaag vindt de OlieBollenBorrel in Arnhem plaats. Omdat dit de laatste bijeenkomst van het jaar is, kun je in plaats van een bitterbal nu een lekkere oliebol bij de borrel eten. Deze borrel is altijd een inspirerende en vrijblijvende netwerkbijeenkomst. Onder het genot van een bol en een borrel kijk je met andere ondernemers terug op het afgelopen jaar en kun je plannen maken en doelen stellen voor het komende jaar.

ZZP Agenda 29 december: Club van 25

De Club van 25 Amstelveen komt elke twee weken samen op vrijdagochtend in De Pantry te Amstelveen. Van 9 – 11 uur kun je hier netwerken dan met andere ondernemers onder het genot van een heerlijk ontbijt. Elke Club van 25 bestaat uit maximaal 25 bedrijven die elkaar versterken, met ieder een andere branche. Tijdens de bijeenkomsten staat netwerken, samenwerkingen creëren en ideeën sparren centraal. Een mooie gelegenheid dus om het jaar met elkaar af te sluiten en fris het nieuwe jaar in te gaan!

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

Netwerken = net werken
Social media & netwerken
Page 1 Created with Sketch.
13 Shares
Doelen 2018
Zo sluit je het jaar goed af: 3 tips
Tips, trucs & checklists
Page 1 Created with Sketch.
8 Shares
Aan de slag als freelancer of zzp’er? Het ultieme Stappenplan
'Zzp'er innoveert anders'
Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
2 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.