Zzp-tools: Problemen met bestanden versturen? Probeer WeTransfer!

ZZP Barometer | Tools | WeTransfer

Hoe kan jij als zzp’er gebruikmaken van de tool WeTransfer?

In deze rubriek wordt een handige tool voor zzp’ers uitgelicht aan de hand van een korte video. Deze week is het de beurt aan de tool WeTransfer, een tool waarmee je op een gemakkelijke manier grote bestanden kunt versturen.

Het is vaak lastig om grote bestanden zoals presentaties, foto’s en video’s via de e-mail te versturen. Of je krijgt de mail zelf al niet verstuurd omdat jouw e-mailprogramma het niet toestaat of de e-mail kan niet bezorgd worden omdat het e-mailprogramma van de ontvanger het niet toestaat.

Resultaat

Met WeTransfer kun je grote bestanden versturen. De ontvanger krijgt een e-mail met een downloadlink en kan op deze manier het door jou gestuurde bestand downloaden en bekijken.

Kosten

In de gratis versie kun je bestanden sturen met een grootte van maximaal 2 GB per keer. In de betaalde versie van €12,- per maand (of €120,- per jaar) kun je bestanden versturen met een grootte van maximaal 20 GB per keer.

Categorie binnen SOM7®

De SOM7-methode helpt ondernemers om een solide fundering onder hun bedrijf te bouwen, zodat ze klaar zijn om te groeien. Met deze methode kun je alle terugkerende taken in het bedrijf eenmalig systematiseren, zodat je daar zo min mogelijk tijd aan hoeft te besteden. Een Virtueel Assistent kan je hierbij helpen. Op deze manier heb jij tijd over om te werken aan een volgende stap voor jouw bedrijf. De SOM7-methode bestaat uit zeven systemen die samen de fundering van het bedrijf vormen.

Voor de volgende van de 7 systemen kan WeTransfer worden ingezet:

ZZP Barometer | Tools | WeTransfer

Video

Onderstaande video laat een korte toelichting zien over de tool WeTransfer:

Gegevens Virtueel Professional

Deze gegevens zijn gegenereerd door Virtueel Professional Kim Minten

Petra Fehring

Petra Fehring is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en heeft in 2013 de Academie voor Virtueel Professionals opgericht. De Academie is de eerste opleiding in Nederland en België waarin trainingen aangeboden worden voor Virtueel Assistenten (VA), Virtueel Professionals (VP) en Virtueel Managers (VM). Nieuwe beroepen in een nieuw ontstane markt voor professionals die weten dat ze meer in hun mars hebben, het heft in eigen hand nemen en zelfstandig ondernemer worden.

Bekijk alle artikelen van Petra Fehring →
Appwiki - ZZP Barometer

Dit zijn de beste softwareprogramma’s van 2021 voor zzp'ers :e-Boekhouden.nl

Visma

Rompslomp.nl

DigiBTW

MoneyMonk

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →