ZZP Agenda week 2: Bedrijfsvoering voor creatieve ondernemers

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Agenda

Sta als creatief ondernemer eens stil bij jouw strategie

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 10 januari: Onderhandelen in de bouw

Ben jij als zzp’er werkzaam in de bouw en vind je het soms lastig om je tarief te bepalen en te vragen? Kun je wel wat hulp gebruiken bij de onderhandelingen met de opdrachtgever over jouw beloning? Dan kan de FNV jou een handje helpen! Tijdens deze trainingsavond wordt jou geleerd hoe je zonder schroom het tarief kunt vragen waar jij naar jouw mening recht op hebt. Het is van belang om eens goed na te denken hoeveel jij waard bent. Van het tarief dat je vraagt, moet tenslotte ook een pensioen worden betaald. Deze training geeft jou dat steuntje in de rug. Na deze avond zul jij sterker in je schoenen staan tijdens de onderhandelingen over jouw tarief.

ZZP Agenda 11 januari: Bedrijfsvoering voor creatieve ondernemers

Deze workshopmiddag is speciaal voor creatieve ondernemers. De middag vindt plaats in Tilburg en bestaat uit 3 workshops:
– Rijker Leven workshop: Hoe bepaal je je uurtarief?
– Life Design workshop: Strategisch Ondernemen
– Koppierecht workshop: De ruimte in de regels

De middag is bedoeld om een middag stil te staan bij je bedrijfsvoering, waar je normaal gesproken misschien geen tijd voor vrijmaakt. Kennis op het gebied van geld, regels en strategie worden op een inspirerende locatie met je gedeeld, zodat je daarna met nieuwe inzichten en meer richting en rust kunt werken aan je onderneming.

ZZP Agenda 12 januari: Ondernemingsplan schrijven

Tijdens deze driedaagse cursus van de Kamer van Koophandel leer je een goed ondernemingsplan te schrijven. Er wordt een realistische kijk geboden op de haalbaarheid van jouw plannen. Ook kun je ideeën uitwisselen met de andere deelnemers en is er na afloop de mogelijkheid voor een persoonlijk adviesgesprek over uw eigen ondernemingsplan.

Alle belangrijke aspecten van jouw ondernemingsplan komen aan de orde; je krijgt een compleet overzicht van alles wat je bij het starten van een bedrijf moet regelen, overdenken en plannen. Deze cursus is een handig onderdeel van een goede voorbereiding op de start van jouw onderneming.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

FastFlex - Hoe scherp mis jouw business model?
Hoe scherp is jouw businessmodel?
Goed opdrachtgeverschap
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.