ZZP Agenda week 3: Circulair en internationaal ondernemen

Leer alles over circulair ondernemen

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 16 januari: Inspiratiesessies circulaire economie

Ben jij geïnteresseerd in circulair ondernemen? HNK zorgt voor inspiratie! In samenwerking met ABN-AMRO en Bascommunicatie organiseert HNK (Het Nieuwe Kantoor) inspiratiesessies. In anderhalf uur krijg je een krachtige inleiding op circulair ondernemen en organiseren, komt een aantal succesvolle koplopers aan bod en presenteren verschillende key note sprekers hun actuele ervaring met circulair ondernemen. Naast informatie neem je ook een aantal tips mee om zelf te starten met circulaire economie.

ZZP Agenda 17 januari: Circulair en internationaal ondernemen

De circulaire economie heeft de belangstelling van veel ondernemers al gewekt. Ben jij ook circulair ondernemer of wil je meer weten over circulair ondernemen? Of ben je geïnteresseerd in samenwerking over de grens? Tijdens dit seminar kun je alles over dit populaire onderwerp leren. Het programma wordt ingevuld met allerlei voorbeelden uit de praktijk. Je kunt je dus door andere verhalen laten inspireren. Ook kun je andere circulaire ondernemers ontmoeten om samen het internationale avontuur aan te gaan. De middag wordt georganiseerd door Holland Circular Hotspot en vindt plaats in Rotterdam. Er komen sprekers aan bod, je kunt deelnemen aan keuzesessies en aan het einde is er gelegenheid tot een hapje en drankje.

ZZP Agenda 18 januari: Intellectueel eigendom

Ben jij als ondernemer bezig met het ontwikkelen van een nieuw product of nieuwe techniek? Dan kan het interessant zijn om na te denken over de regelgeving rondom het intellectueel eigendom. Tijdens deze workshop kun je in één middag de basis leren over hoe je jouw technische innovatieproces efficiënter en beter kunt maken door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron. Tijdens deze workshop leer je wat IE is en in welke fasen van het innovatieproces je IE als instrument kunt gebruiken. Voorbeelden uit de theorie, praktische voorbeelden en opdrachten wisselen elkaar af.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.