ZZP Agenda week 4: Ondernemen met ballen

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Agenda

Bereik jouw doelen voor 2018 met dosis lef

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 23/24 januari: Zakendoen met de buren

Internationaal ondernemen is dichterbij dan je denkt! Is jouw onderneming toe aan een kijkje over de grens, maar weet je nog niet zo goed hoe je dat het beste aan kunt pakken? Dan is dit hét evenement voor jou. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert de bijeenkomst ‘zakendoen met de buren’. Tijdens dit evenement leer je van alles over hoe jij kunt beginnen met netwerken met ondernemers uit België, Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk.

Je hoort dan alles over de verschillende kansen in de omringende markten. Er worden inhoudelijke presentaties en praktische tips van ervaringsdeskundigen gegeven. Ook kun je deelnemen aan rondetafelgesprekken en 1-op-1-gesprekken voeren met afgevaardigden van het Nederlands economisch netwerk en is er volop de gelegenheid om je zakelijke netwerk uit te breiden.

Op 23 januari wordt het evenement in Rotterdam georganiseerd en op 24 januari kun je in Maastricht terecht.

ZZP Agenda 25 januari: Ondernemen met ballen

Ben jij net gestart als ondernemer en wil je leren om wat steviger in je schoenen te staan? Of ben je al langer bezig maar zit je vast in onzekerheid en belemmeringen? Zie jij vaak beren op de weg, terwijl dit eigenlijk niet nodig is? Dan is deze workshop iets voor jou!

Als ondernemer heb je af en toe een behoorlijke dosis lef nodig om je doelen te bereiken. Tijdens deze workshop leer je met onzekerheden en angsten om te gaan. Jouw belemmeringen van de afgelopen periode worden naar voren gehaald en er wordt een plan gemaakt hoe je deze kan omzetten tot uitdagingen in het komende jaar. Leer om je ideeën nu echt om te zetten tot actie. Maak jouw plannen tot waarheid en ga het nieuwe jaar positief in!

ZZP Agenda 27 januari: Startersdag Veluwe

Het doel van de Startersdag Veluwe is om startende ondernemers en adviesgevers bij elkaar te brengen. Zo kunnen we het ondernemerschap op de Veluwe stimuleren en verbeteren. Tijdens deze dag krijgen drie ondernemers de kans om te pitchen voor een volle zaal ondernemers en hiermee een vliegende start te winnen voor hun bedrijf.

Ben jij minder dan vijf jaar actief als ondernemer op de Veluwe en kun jij wel een vliegende start en wat pitch-ervaring gebruiken? Zorg er dan voor dat je deze dag niet mist!

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

ZZP Barometer | Goede voornemens zzp'ers
6 goede voornemens voor ondernemers
Inkomen & risico
Page 1 Created with Sketch.
3 Shares
7 tips voor een internationaal netwerk
Groei
Page 1 Created with Sketch.
4 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.