Ondernemerstip: “Het inhuren van freelancers zorgt voor flexibiliteit”

Een ondernemerstip van Anne Kien

Als zelfstandig ondernemer heb je geen collega’s met wie je kunt overleggen. Verhalen en tips van andere ondernemers zijn dan ook erg waardevol. In de serie ‘Ondernemers onder elkaar’ wordt ondernemers gevraagd hun beste ondernemerstip te delen. Zo leren we van elkaar. In deze video is Anne Kien aan het woord: “Kijk of er een prijs te winnen is met datgene wat jij doet. Zo maak je niet alleen je product weer even heel scherp voor jezelf, maar het geeft je ook onwijs veel energie en een heleboel free publicity.”


Anne Kien heeft een eigen trainingsbureau in Almere waarmee zij Belbin-trainingen geeft bij bedrijven. Ook heeft ze een eigen trainingslocatie in Almere. Op basis van haar eigen ervaringen als ondernemer geeft Anne tips. Over marketing met een klein budget en het inhuren van freelancers. “Ik heb even iemand in dienst gehad, maar werk nu alleen met freelancers. Dat zorgt voor flexibiliteit, want ik kan heel concreet mensen inzetten op het moment dat ik ze nodig heb. Dat vind ik veel fijner.”

De serie ‘Ondernemers onder elkaar’ is een initiatief van Centraal Beheer.

Centraal Beheer
Partner van ZZP Barometer

Speciaal voor (zelfstandig) ondernemers hebben we het Bedrijfsverzekeringen Pakket. Schadeverzekeringen waarmee je de belangrijkste risico’s van jou en jouw bedrijf in één keer online goed regelt. Natuurlijk bepaal je zelf welke risico’s je af wilt dekken. Bekijk de meest gekozen schadeverzekeringen voor zzp’ers

Bekijk alle artikelen van Centraal Beheer →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.