ZZP Agenda week 5: Met een Verse Blik verder

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
1 Shares

Verse Blikken helpen jouw onderneming verder

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 30 januari: Verse blikken

De 11e editie van Verse Blikken vindt dinsdag 30 januari plaats in Zaak.acht in Rotterdam. De eerste bijeenkomst van 2018 wordt gecombineerd met een nieuwjaarsborrel. Tijdens deze bijeenkomst kun je in een relaxte setting met ondernemers uit verschillende werkvelden brainstormen over de ideeën die jij hebt en uitdagingen die jij aan wilt gaan.

Als je tegen bepaalde zaken aanloopt, input van anderen bij een van jouw nieuwe ideeën wil of als je twijfelt om te starten met ondernemen, biedt Verse Blikken jou de mogelijkheid om hier met anderen over te sparren. Hier geloven ze in de kracht van een ‘verse blik’. In kleine groepjes ga je aan de slag, zodat ook jouw vraag uitgebreid zal worden besproken.

ZZP Agenda 31 januari: Start-up Training

ZZP Kickstart organiseert een training over het starten met een onderneming. Tijdens deze training wordt jouw onderneming en de toekomst ervan bekeken. Je kunt plannen maken en doelen stellen. Gastspreker Imke Walenberg legt uit welke stappen je moet zetten om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf gaat lopen en hoe jij jouw gestelde doelen kunt bereiken.

Starten met ondernemen is leuk. Je krijgt er energie van en je leert veel nieuwe dingen. Maar starten met ondernemen is ook vallen en opstaan. Daarbij helpt ZZP Kickstart jou, zodat jij een succesvol bedrijf draaiende kunt houden.

ZZP Agenda 31 januari: Informatieavond Wbp

Tijdens de informatieavond van ZZP Alphen leer jij hoe je om moet gaan met de nieuwe privacyregels. Onbewust is iedere ondernemer bezig met persoonsgegevens. Denk bijvoorbeeld aan je klantenbestand of jouw nieuwsbriefbestand. Als de Wet Bescherming Persoonsgegevens in mei wordt vervangen door de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), heeft dat dus waarschijnlijk ook voor jou gevolgen.

Gastspreker Ezra Windhorst, oprichter en eigenaar van Surelock, zal je informeren over deze nieuwe wet. Ook vertelt ze wat dit voor jouw onderneming betekent en hoe je als (kleine) ondernemer kunt zorgen dat je voldoet aan privacy-wetgeving. Deze avond bereidt jou met aansprekende voorbeelden uit de praktijk voor op de toekomst.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.