Zzp-initiatieven Fiverr en And Co samen verder

ZZP Barometer | Fiverr And Co

Positie zzp’er steeds sterker

Fiverr, een online marktplaats waar bedrijven en freelancers elkaar kunnen vinden, heeft And Co aangetrokken. Dit is een aanbieder van tools voor zzp’ers. Volgens Micha Kaufman, CEO van Fiverr, sluiten de twee bedrijven perfect bij elkaar aan. De samenwerking ontstond heel natuurlijk na verschillende gesprekken.

Volgens Chris Lane, Fiverrs hoofd brandmarketing, zal And Co omgedoopt worden tot “And Co From Fiverr”. Lane geeft aan dat de diensten die And Co aanbiedt, ervoor zorgen dat freelancers het vertrouwen krijgen dat hun onderneming soepel loopt. Daardoor stelt het zzp’ers in staat om zich te focussen op wat zij het liefste doen. And Co regelt alle randvoorwaarden als het opstellen van contracten en facturen, wat de meeste zzp’ers liever niet zelf doen.

Dienst wordt gratis

Goed nieuws voor de zzp’ers die gebruikmaakten van And Co. De app was tot voor kort namelijk een betaalde service, maar Fiverr kiest ervoor om het gratis aan te bieden. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om zijn onderneming naar een nieuw niveau te tillen. Verder blijkt de werking nog hetzelfde. And Co geeft aan nog steeds goed naar zijn gebruikers te willen luisteren om de dienst te blijven verbeteren.

Beide partijen zeer positief

Niet alleen Fiverr is erg enthousiast over deze samenwerking, ook And Co ziet het als een mooie mogelijkheid voor het bedrijf. Leif Abraham, een van de oprichters van And Co, zegt in een statement dat de mogelijkheid om zich bij het Fiverr-team te voegen And Co’s originele missie kan volbrengen. Die originele missie is het in staat stellen van mensen om te doen wat zij het allerleukste vinden: “Dit nieuwe hoofdstuk is een kans voor And Co om de hele wereld over te gaan. Daarnaast brengt het zzp’ers van de offline wereld naar de online wereld, iets dat alleen kan worden bereikt met behulp van een marktleider als Fiverr.”

Steeds meer initiatieven voor de zzp-markt gaan samenwerken. Op deze manier lijkt de positie van de zzp’er zich steeds meer te verstevigen.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →
Appwiki - ZZP Barometer

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →