ZZP Agenda week 6: Vrouwelijke ondernemers verzamelen

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Kennis- en netwerkevent voor vrouwelijke ondernemer

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 6 februari: Verzekeren als zzp’er

Voor veel zzp’ers is het onduidelijk wat hun mogelijkheden zijn om zich te verzekeren, terwijl dit van groot belang is. ZZPijl brengt jou duidelijkheid tijdens deze avond. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met ZZP Nederland, de Rabobank Utrechtse Waarden en het Broodfonds “Waardbrood”. Hier kun je jezelf breed laten informeren over alles wat met verzekeringen en pensioenen te maken heeft. Hierbij wordt vooral gelet op praktische oplossingen. Je wordt geïnformeerd over de mogelijkheden van:

  • Een pensioenverzekering
  • Het Broodfonds als arbeidsongeschiktheidsvoorziening
  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Overige verzekeringen

Deze informatieavond vindt plaats in de Rabobank Utrechtse Waarden in Lopik.

ZZP Agenda 7 februari: Startersevenement regio Waterland

Op woensdagavond 7 februari vindt een startersevent plaats. Het wordt door Rabobank Waterland en Omstreken, Gemeente Purmerend, Gemeente Beemster, Interpolis en Starten.nl georganiseerd voor de regio Waterland. Hier kunnen oriënterende starters en net gestarte ondernemers terecht voor de nodige informatie. Ook is dit natuurlijk een mooi moment om kennis te maken met andere ondernemers. Aan het begin van de avond wordt de winnaar bekend gemaakt van de Startersprijs van Rabobank Waterland en omstreken. Verder zijn er workshops die je kunt volgen en is er een netwerkcafé. Kom deze avond netwerken en laat je informeren en inspireren.

ZZP Agenda 7 februari: Fempreneur in the city

Dit event is speciaal voor vrouwelijke ondernemers. Ondernemen, inspireren en empowerment: dat zijn de kernwaarden van dit sprankelende kennis- en netwerkevent voor ondernemende vrouwen. Enthousiaste, deskundige sprekers delen hun kennis en ervaringen met jou. Met als doel van en met elkaar te leren, ongeacht in welke fase van ondernemen jij je bevindt. In deze editie, #Moms | Business, delen Tanja Jess en Anousha Nzume hun inzichten.

De dresscode voor dit event is business chic.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.