ZZP Agenda week 8: Themabijeenkomst in Friesland

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Ondernemers moeten zich blijven ontwikkelen

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 20 februari: Informatiedag voor Startende Ondernemers

Veel ondernemers beginnen vol goede moed een bedrijf en na een jaar stopt 80% er alweer mee. Dit is natuurlijk zonde en bovendien niet altijd nodig. Het is niet alleen jammer voor de ondernemers zelf, maar ook voor hun potentiële klanten en voor de economie, waarin startende ondernemers een steeds belangrijkere positie innemen. Ondernemers met een goed idee kunnen echt iets betekenen in onze maatschappij, maar dan is het wel zaak dat je door kunt zetten na het eerste jaar.

Als je je goed voorbereidt heb je een veel hogere kans van slagen. Zorg er daarom voor dat je bij de start van jouw onderneming voorbereid bent op wat je te wachten staat. Zo kun je teleurstelling voorkomen. Ben jij een startende ondernemer en wil jij bij de 20% horen die het wel redt? Kom dan naar de informatiedag voor startende ondernemers in Haarlem.

ZZP Agenda 21 februari: Themabijeenkomst Ondernemers Súdwest-Fryslân

De gemeente Súdwest-Fryslân organiseert weer een Themabijeenkomst voor ondernemers. Dit keer is het thema: “Robotica”. Het idee achter de bijeenkomst is dat zij ondernemers kunnen inspireren om zich te blijven ontwikkelen. Het is van belang dat ondernemers ervoor zorgen dat zij niet blijven hangen in hetzelfde patroon. Door elke dag iets anders te doen, is er ruimte voor innovatie en groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

Tijdens deze bijeenkomst wordt in sneltreinvaart een actueel overzicht gegeven van uiteenlopende trends en bewegingen: Waarom is innoveren belangrijk? Wat zijn de trends? Hoe pak je innovatie aan? Wat zijn de kansen van de open-source beweging? Wat is de toekomst van de deel-economie?

Het is de bedoeling dat iedereen een enorme inspiratie boost krijgt, dynamiek ervaart en energie meeneemt naar zijn of haar bedrijf. De avond is bedoeld voor ondernemers in Súdwest-Fryslân die hun kennis en netwerk willen vergroten.

ZZP Agenda 22 februari: Inspiratiesessie duurzaam en circulair ondernemen

Duurzaam en circulair ondernemen staat steeds meer in de belangstelling. Volgens Jan Jonker zou het de basis moeten zijn voor elk project, initiatief of organisatie. Toch zijn we nog niet zover. Tijdens deze inspiratiesessie wordt gewerkt aan het in de praktijk brengen van een duurzaam businessmodel.  Met de ‘Nieuwe Business Modellen’ wordt duurzame waardecreatie centraal gesteld.

Het boek van Jan Jonker ‘Nieuwe Business Modellen’ biedt een leidraad om te komen tot een volwaardig alternatief voor conventionele businessmodellen. Het is de bedoeling dat daarmee duurzame initiatieven wél succesvol van de grond kunnen komen.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.