Zzp-tools: Gemakkelijk afbeeldingen bewerken? Probeer Canva!

Avatar foto Apps, software en tools
Page 1 Created with Sketch.
9 Shares
ZZP Barometer | Zzp-tools | Canva

Hoe kan jij als zzp’er gebruikmaken van de tool Canva?

In deze rubriek wordt een handige tool voor zzp’ers uitgelicht aan de hand van een korte video. Deze week is het de beurt aan Canva.  

Elk social media-kanaal hanteert andere formaten voor afbeeldingen. Daarnaast is het laten ontwerpen van een afbeelding voor social media, een visitekaartje of poster vaak erg kostbaar. Zelf afbeeldingen verwerken via een tool zoals Photoshop is vrij prijzig en je hebt hier toch meer kennis voor nodig om het maximale uit het programma te halen.

Resultaat

Met Canva kun jij afbeeldingen direct in het juiste formaat plaatsen. Canva heeft al diverse standaardformaten voor jou klaarstaan voor o.a. Facebook, Twitter en LinkedIn. Je kunt ook teksten, illustraties en kleuren toevoegen. In Canva is het daarnaast ook mogelijk om bijv. een visitekaartje te ontwerpen, een e-book op te maken of een poster te ontwerpen. Het biedt ontzettend veel mogelijkheden en zorgt ervoor dat het beeldmateriaal dat jij gebruikt, professioneel oogt.

Kosten

Canva is gratis. Indien je meer mogelijkheden wilt, dan kun je kiezen voor Canva for Work. Je betaalt dan $12,95 per maand, per gebruiker.

Categorie binnen SOM7®

De SOM7-methode helpt ondernemers om een solide fundering onder hun bedrijf te bouwen, zodat ze klaar zijn om te groeien. Met deze methode kun je alle terugkerende taken in het bedrijf eenmalig systematiseren. Zo hoef je daar zo min mogelijk tijd aan te besteden. Een Virtueel Assistent kan je hierbij helpen. Op deze manier heb jij tijd over om te werken aan een volgende stap voor jouw bedrijf. De SOM7-methode bestaat uit zeven systemen die samen de fundering van het bedrijf vormen.

Video

Onderstaande video laat een korte toelichting zien over de tool Canva:

Gegevens Virtueel Professional

Deze gegevens zijn gegenereerd door Virtueel Professional Marlou Minten

Avatar foto
Petra Fehring

Petra Fehring is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en heeft in 2013 de Academie voor Virtueel Professionals opgericht. De Academie is de eerste opleiding in Nederland en België waarin trainingen aangeboden worden voor Virtueel Assistenten (VA), Virtueel Professionals (VP) en Virtueel Managers (VM). Nieuwe beroepen in een nieuw ontstane markt voor professionals die weten dat ze meer in hun mars hebben, het heft in eigen hand nemen en zelfstandig ondernemer worden.

Bekijk alle artikelen van Petra Fehring →

Dit zijn de beste softwareprogramma’s van 2021 voor zzp'ers :e-Boekhouden.nl

Visma

Rompslomp.nl

DigiBTW

MoneyMonk

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →