ZZP Agenda week 9: Belastingaangifte in de zorg

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
1 Shares

Administratieve hulp aan zzp’ers in de zorg

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 26 februari: Succesvol netwerken

Heb jij het netwerken al helemaal onder de knie? Samenwerken kan jouw business verder helpen. Maar hoe ziet de samenwerking er in ons netwerk uit? In deze bijeenkomst komen allerlei verhalen uit de praktijk voorbij. Zo leer jij hoe jouw netwerk eruit ziet en wat je eruit kunt halen.

Tijdens deze bijeenkomst wordt jouw medewerking verwacht. Deel jouw persoonlijke verhaal over je ervaringen en successen in je netwerk en wat ze voor je betekenen.Wie heeft zich voor een netwerk-collega sterk gemaakt, was een goede ambassadeur, heeft een klant voor een andere ondernemer binnengehaald? Wie heeft ondersteund en wie werd ondersteund? Leer van elkaar hoe je je netwerk het beste in kunt zetten.

ZZP Agenda 27 februari: Administratie in de zorg

Als zzp’er in de zorg heb je niet altijd kennis van de administratie of belasting. Toch moet je dit goed regelen. Daarom wordt deze workshop georganiseerd voor ondernemers in de zorg of voor degenen die van plan zijn om als zzp’er in de zorg te gaan werken. Hoe organiseer je jouw administratie en wat moet je in orde maken voor de belastingdienst, maar ook: wat kun je uit handen geven?

Tijdens deze korte workshop legt expert Gijs Steijsiger haarfijn uit hoe jij jouw zaakjes goed op orde kunt krijgen en waar je aan moet denken als je als zorgondernemer gaat beginnen.

ZZP Agenda 28 februari: Zakelijk bloggen

Wil jij als zelfstandig ondernemer meer gaan bloggen om aan klanten te komen? Het kan heel goed werken om opdrachten binnen te halen, maar dan moet je het wel goed doen. Om zakelijke blogs succesvol in te zetten, moet je rekening houden met een aantal aspecten.

In deze workshop leer je de basis van het bloggen. Je leert welke fouten je moet voorkomen, hoe je ervoor zorgt dat je blog goed gevonden en gelezen wordt en hoe dit uiteindelijk meer omzet op kan leveren.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

ZZP Barometer | Mannelijke zzp'ers in zorg
4 keer zoveel mannelijke zzp’ers in de zorg
Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
69 Shares
ZZP Barometer | Bloggen
Bloggen is pas het begin
Social media & netwerken
Page 1 Created with Sketch.
2 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.