Onze experts op Dag van de ZZP’er

Avatar foto Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Programma Dag van de ZZP’er 2018 bekend

Dit jaar wordt de Dag van de ZZP’er voor de vijfde keer georganiseerd. Het event is speciaal bedoeld voor de zzp’ers in Nederland. Dit jaar is het thema ‘Ondernemen als een baas. Investeer in jouw succes als ondernemer’. Er zullen veel interessante seminars, keynotes en workshops gevolgd kunnen worden. Het event vindt op zaterdag 7 april plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

De dag is volledig verzorgd voor de bezoeker, te beginnen met een exclusieve lunch. Vervolgens zullen er in 5 verschillende zalen allerlei seminars, keynotes en workshops kunnen worden gevolgd. Ook kun je hier jouw favoriete experts van ZZP Barometer live bewonderen. Verder is er een netwerkmarkt waar je andere ondernemers kunt ontmoeten en kennis kunt maken met de partners die de Dag van de ZZP’er mogelijk maken, zoals NS-Business Card, MINI, Ratecard en LinkedIn.

Bekende sprekers

De keynotes op het hoofdpodium zullen verzorgd worden door Herold Dat, Alexandra Smith, Jochum Jarigsma, Henk Boeve en Charles Ruffolo. De seminars worden onder andere door onze experts Stephanie Aukes, Fabienne de Vries, Joël Aerts, Adinda Keizer, Jolanda Wicherson, Max van Rooy en Petra Fehring gegeven.

Afsluiting

Als feestelijke afsluiting van deze dag zal de winnaar van de Freelancer of the Year Awards bekend worden gemaakt. Alle finalisten zullen aanwezig zijn en naast de hoofdprijs zijn er ook nog 5 andere awards die worden uitgereikt. Dat belooft dus een groot feest te worden! Tot slot vindt er nog een netwerkborrel plaats, waar je onder het genot van een drankje na kunt praten en contacten kunt leggen met andere ondernemers.

Ga naar www.dvdzzp.nl voor meer informatie of klik hier voor jouw gratis ticket(s).

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →