Vlog: Hoe haal je sneller, vaker en betere feedback op?

Avatar foto Opleidingen & ontwikkeling
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Vlogserie ‘Werken aan jouw ontwikkeling’ met Joël Aerts

Als zzp’er is het van groot belang om te werken aan je ontwikkeling. Jij bent er als ondernemer zelf verantwoordelijk voor: jíj bent de baas over jouw persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. Dit bepaalt jouw succes in de toekomst. Toch kun je dit niet alleen. Hoe kun jij anderen hierbij betrekken? Joël Aerts geeft jou hier de komende 6 weken tips en inzichten over hoe jij kunt werken aan jouw ontwikkeling. Dit doet hij aan de hand van drie principes uit zijn boek ‘Ontwikkel je leiderschap‘: feedback, advies en inspiratie.

In de eerste vlog van Joël heb je kunnen zien wat het belang is van feedback. De volgende stap is het verzamelen hiervan. Maar hoe doe je dit als zzp’er? Daar kom je deze week achter. Je kunt direct aan de slag met de handige tips die in deze vlogs worden gegeven.

Avatar foto
Joël Aerts

Joël Aerts (1980) spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor meer dan vijftig profit- en non-profitorganisaties. Joël wordt geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid. Eerder schreef Joël samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek en werkte aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers.

Bekijk alle artikelen van Joël Aerts →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →