Zzp-tools: Simpel en snel jouw uren bijhouden? Probeer Toggl!

Avatar foto Apps, software en tools
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer | Zzp-tools Toggl

Hoe kan jij als zzp’er gebruikmaken van de tool Toggl?

In deze rubriek wordt een handige tool voor zzp’ers uitgelicht aan de hand van een korte video. Deze week is het de beurt aan Toggl, een tool waarmee je op een heel gemakkelijke manier jouw gewerkte uren bij kunt houden. 

Als ondernemer wil je bijhouden hoeveel uur je aan je onderneming besteedt. Voor de Belastingdienst, maar ook als je met klanten een uurtarief hebt afgesproken, moet je dit kunnen verantwoorden met een urenregistratie. Vind jij dat nu ook zo’n tijdrovende klus?

Resultaat

Met Toggl, een tool om je tijd bij te houden, kun je op een eenvoudige manier je uren registreren en inzicht krijgen in hoe je je tijd besteedt. Je wordt productiever, doordat je inzicht hebt in de tijd die je besteedt aan taken. Het helpt je daardoor beter te plannen.

Kosten

Het basic plan van Toggl is altijd gratis. Deze versie is prima voor de meeste ondernemers. Wil je meer mogelijkheden, dan kun je upgraden naar de betaalde versie(s) vanaf $9,-per gebruiker/maand.

Categorie binnen SOM7®

De SOM7-methode helpt ondernemers om een solide fundering onder hun bedrijf te bouwen, zodat ze klaar zijn om te groeien. Met deze methode kun je alle terugkerende taken in het bedrijf eenmalig systematiseren. Zo hoef je daar zo min mogelijk tijd aan te besteden. Een Virtueel Assistent kan je hierbij helpen. Op deze manier heb jij tijd over om te werken aan een volgende stap voor jouw bedrijf. De SOM7-methode bestaat uit zeven systemen die samen de fundering van het bedrijf vormen.
ZZP Barometer | Zzp-tool Toggl

Video

Onderstaande video laat een korte toelichting zien over de tool Toggl:

Gegevens Virtueel Professional

Deze gegevens zijn gegenereerd door Virtueel Professional Miriam Bommer.

Avatar foto
Petra Fehring

Petra Fehring is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en heeft in 2013 de Academie voor Virtueel Professionals opgericht. De Academie is de eerste opleiding in Nederland en België waarin trainingen aangeboden worden voor Virtueel Assistenten (VA), Virtueel Professionals (VP) en Virtueel Managers (VM). Nieuwe beroepen in een nieuw ontstane markt voor professionals die weten dat ze meer in hun mars hebben, het heft in eigen hand nemen en zelfstandig ondernemer worden.

Bekijk alle artikelen van Petra Fehring →

Dit zijn de beste softwareprogramma’s van 2021 voor zzp'ers :e-Boekhouden.nl

Visma

Rompslomp.nl

DigiBTW

MoneyMonk

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →