ZZP Agenda week 11: Ken jij de risico’s van de AVG?

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Agenda

Zorg dat je op de hoogte bent van de veranderingen door de AVG

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 13 maart: Alles leren over importeren

Als je als ondernemer weleens producten uit het buitenland importeert, weet je waarschijnlijk hoe lastig dit soms kan zijn. Er hangen veel regels mee samen: zeker wanneer je goederen uit een land van buiten de Europese Unie wilt importeren.

Daarom organiseert de KvK een bijeenkomst waar importeurs hun vragen kwijt kunnen. Veel importeurs hebben dezelfde vragen en staan voor dezelfde dilemma’s. Tijdens deze middag kun je de kennis van elkaar en die van een KvK-adviseur gebruiken voor jouw vraagstukken. Ook kun je collega-importeurs meehelpen met het bedenken van oplossingen. Ontvang nuttige tips van elkaar en leer van elkaars ervaringen op het gebied van importeren.

ZZP Agenda 15 maart: Verbeter de kenniseconomie

Diederik Jekel, wetenschapsjournalist en vaste tafelgast bij De Wereld Draait Door, presenteert deze avond speciaal voor ondernemers die actief zijn in de regio Peelland. Hij zal uitgebreid komen vertellen over de toekomst van het ondernemen.

Diederik komt alles uitleggen over de technologische ontwikkelingen die invloed hebben op de toekomst van jouw leven, werk en onderneming. Hij zorgt ervoor dat jij van het laatste nieuws op de hoogte bent. Zo kun je jezelf en je bedrijf voorbereiden op wat er komen gaat. Leer in te spelen en gebruik te maken van de nieuwe technologie. Zo kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan en zorg je ervoor dat deze ontwikkelingen in jouw voordeel werken in plaats van in je nadeel.

ZZP Agenda 15 maart: Wat betekent de AVG voor jou?

Op 25 mei 2018 vervangt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de huidige privacywetgeving. Deze verandering heeft veel invloed, ook op zzp’ers. De gegevens van tijdelijk personeel vallen namelijk ook onder deze nieuwe wetgeving. Verdiep je daarom goed in de gevolgen die deze wetswijziging voor jou hebben.

Als je nog niet volledig op de hoogte bent over wat de AVG voor jou betekent, kan het erg handig zijn om dit seminar in Eindhoven te volgen. Tijdens deze middag word je volledig op de hoogte gesteld over de risico’s en wat je kunt verwachten en moet veranderen.  De aanwezige deelnemers en experts kunnen hier maximaal tot interactie komen.

Na afloop van dit middagseminar ben je op de hoogte van de wijzigingen in de wet en wat de wetgever hiermee bedoelt, heb je een concreet stappenplan hoe je jouw inhuurproces voorbereidt op de nieuwe wet, zullen al jouw vragen over de AVG beantwoord zijn en kun je na afloop genieten van een borrel en bitterbal.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

ZZP Barometer | Economie groeit
Economie groeit door, werkloosheid daalt
Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Barometer | Uitbreiden strategie
Je bedrijf uitbreiden: hoe doe je dat?
Financiën
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.