Zzp-tools: Online artikelen overzichtelijk opslaan? Probeer Pocket!

Avatar foto Apps, software en tools
Page 1 Created with Sketch.
2 Shares
ZZP Barometer | Tool Pocket

Hoe kan jij als zzp’er gebruikmaken van de tool Pocket?

In deze rubriek wordt een handige tool voor zzp’ers uitgelicht aan de hand van een korte video. Deze week is het de beurt aan Pocket, een tool waarmee je op overzichtelijke wijze artikelen op kunt slaan die je op het internet hebt gevonden en later nog eens terug wilt lezen. 

Heb je een interessant artikel gevonden op internet, maar nu even geen tijd om het serieus te bekijken? Het liefst zou je het artikel even opslaan, zodat je dit later gemakkelijk weer terug kunt vinden. Dit kost soms alleen erg veel tijd. Bovendien worden opgeslagen browserpagina’s al snel onoverzichtelijk, waardoor je het artikel vervolgens niet zo snel meer terug kunt vinden.

Resultaat

Met Pocket kun je een artikel gemakkelijk opslaan. Ook kun je het artikel met deze tool snel terugvinden op je computer, tablet of smartphone. Je hoeft dus niet je hele browsergeschiedenis door te ploegen.

Kosten

Gratis of premium voor 4,49 €/maand of 39,99 €/jaar. Pocket Premium slaat automatisch een permanente kopie op van de artikelen en webpagina’s die je opslaat, dus die zijn zelfs toegankelijk als ze online verdwenen zijn.

Categorie binnen SOM7®

De SOM7-methode helpt ondernemers om een solide fundering onder hun bedrijf te bouwen, zodat ze klaar zijn om te groeien. Met deze methode kun je alle terugkerende taken in het bedrijf eenmalig systematiseren. Zo hoef je daar zo min mogelijk tijd aan te besteden. Een Virtueel Assistent kan je hierbij helpen. Op deze manier heb jij tijd over om te werken aan een volgende stap voor jouw bedrijf. De SOM7-methode bestaat uit zeven systemen die samen de fundering van het bedrijf vormen.
Zzp-tool Pocket

Video

Onderstaande video laat een korte toelichting zien over de tool Pocket:

Gegevens Virtueel Professional

Deze gegevens zijn gegenereerd door Virtueel Professional Truus Bitter – AUB.Support.

Avatar foto
Petra Fehring

Petra Fehring is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en heeft in 2013 de Academie voor Virtueel Professionals opgericht. De Academie is de eerste opleiding in Nederland en België waarin trainingen aangeboden worden voor Virtueel Assistenten (VA), Virtueel Professionals (VP) en Virtueel Managers (VM). Nieuwe beroepen in een nieuw ontstane markt voor professionals die weten dat ze meer in hun mars hebben, het heft in eigen hand nemen en zelfstandig ondernemer worden.

Bekijk alle artikelen van Petra Fehring →

Dit zijn de beste softwareprogramma’s van 2021 voor zzp'ers :e-Boekhouden.nl

Visma

Rompslomp.nl

DigiBTW

MoneyMonk

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →