ZZP Agenda week 12: Starters in de Bollenstreek

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Kick:Start biedt hulp aan ondernemers in de Bollenstreek

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 20 maart: Matchmaking Event

Om als ondernemer concurrerend te kunnen blijven, is het belangrijk om nieuwe relaties op te doen die interessant kunnen zijn voor jouw netwerk. Het Enterprise Europe Network helpt ondernemers bij het vinden van Original Equipment Manufacturers (OEM-bedrijven), productontwikkelaars en inkopers in de maakindustrie.

Tijdens dit vierdaagse event kun je interessante deelnemers in sessies van 30 minuten ontmoeten. Deze matches kun jij zorgvuldig selecteren, zodat alle sessies echt potentiële relaties voor jou zijn. Zo breid je jouw internationale netwerk uit en ontmoet je potentiële zakenpartners in de maakindustrie.

ZZP Agenda 22 maart: Seminar externe inhuur

Harvey Nash organiseert op 22 maart voor de achtste keer een seminar waarbij de inhuur van externen centraal staat. Er komen interessante gastsprekers en er zullen actuele onderwerpen aan bod komen. Onder andere de hoofdredacteur van Zipconomy en sprekers van BAM, Alliander en Essent zullen deze middag optreden.
Als afsluiting is er ruimte voor een netwerkborrel, waar je kennis kunt maken met andere ondernemers.

ZZP Agenda 22 maart: Kick:Start Bollenstreek

Kick:Start is het evenement waar startende en oriënterende ondernemers uit de Bollenstreek met goede informatie en handige tips en tricks een flinke duw in de juiste richting krijgen. Het doel van de bijeenkomst is om hen te helpen met een goede start van hun eigen bedrijf.

De avond bestaat uit een plenair interactief programma, gevolgd door twee workshops naar keuze. Het event wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.