Zzp-tools: Meerdere links plaatsen op Instagram? Probeer Linktree!

Avatar foto Apps, software en tools
Page 1 Created with Sketch.
3 Shares
ZZP Barometer | Zzp-tool Linktree

Hoe kan jij als zzp’er gebruikmaken van de tool Linktree?

In deze rubriek wordt een handige tool voor zzp’ers uitgelicht aan de hand van een korte video. Deze week is het de beurt aan Linktree. Met behulp van deze tool kun je meerdere links actief houden op Instagram. Zo ben je niet meer gebonden aan die ene klikbare link in jouw bio.

Instagram is hot! Het aantal actieve gebruikers blijft groeien en zit wereldwijd al op 800 miljoen. Er valt voor veel bedrijven nog ontzettend veel winst te behalen op dit social media-kanaal. Het enige probleem: je kunt geen klikbare links in je berichten verwerken en je hebt in je bio maar de mogelijkheid om één link in te voeren. Je wilt natuurlijk niet constant bezig zijn met het veranderen van de link in jouw bio nadat je een nieuwe post hebt geplaatst waarbij je doorverwijst naar een link. Mensen die een oude post van je zien, kunnen dan ook de juiste link niet meer terugvinden.

Resultaat

Met Linktree maak jij jouw eigen persoonlijke link. Je plaatst deze in jouw bio op Instagram en je kunt via jouw computer een overzicht maken van linkjes. Heb jij bijvoorbeeld een gratis weggever, een nieuwe blog en een webshopartikel dat in de aanbieding is? Dan zet je dit overzichtelijk in Linktree. Wanneer iemand vervolgens op de link in jouw bio klikt, dan ziet hij een overzicht met jouw linkjes en met de juiste titels en weet hij precies waar hij op moet klikken.

Kosten

Linktree is gratis te gebruiken, maar indien je meer functionaliteiten wilt hebben dan kost het $6,- per maand.

Categorie binnen SOM7®

De SOM7-methode helpt ondernemers om een solide fundering onder hun bedrijf te bouwen, zodat ze klaar zijn om te groeien. Met deze methode kun je alle terugkerende taken in het bedrijf eenmalig systematiseren. Zo hoef je daar zo min mogelijk tijd aan te besteden. Een Virtueel Assistent kan je hierbij helpen. Op deze manier heb jij tijd over om te werken aan een volgende stap voor jouw bedrijf. De SOM7-methode bestaat uit zeven systemen die samen de fundering van het bedrijf vormen.
ZZP Barometer | Zzp-tool Linktree

Video

Onderstaande video laat een korte toelichting zien over de tool Linktree:

Gegevens Virtueel Professional

Deze gegevens zijn gegenereerd door Virtueel Professional Marlou Minten.

Avatar foto
Petra Fehring

Petra Fehring is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en heeft in 2013 de Academie voor Virtueel Professionals opgericht. De Academie is de eerste opleiding in Nederland en België waarin trainingen aangeboden worden voor Virtueel Assistenten (VA), Virtueel Professionals (VP) en Virtueel Managers (VM). Nieuwe beroepen in een nieuw ontstane markt voor professionals die weten dat ze meer in hun mars hebben, het heft in eigen hand nemen en zelfstandig ondernemer worden.

Bekijk alle artikelen van Petra Fehring →

Dit zijn de beste softwareprogramma’s van 2021 voor zzp'ers :



e-Boekhouden.nl

Visma

Rompslomp.nl

DigiBTW

MoneyMonk

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →