ZZP Agenda Week 14: De Dag van de ZZP’er

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Tijd voor het event van het jaar!

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 5 april: Workshop Business Planning

Condible organiseert een workshop waarin je leert hoe jij een goed businessplan op kunt zetten. Je leert jouw ideeën om te zetten in een strategie, zodat jouw plannen werkelijkheid kunnen worden en de doelen die je hebt gesteld kunnen worden behaald.

Er wordt een stappenplan gemaakt en tijdens de workshop wordt jouw ‘business readiness’ alvast getest!

ZZP Agenda 6 april: De Nationale Carrièrebeurs

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 april vindt De Nationale Carrièrebeurs plaats in de RAI in Amsterdam. Er is een uitgebreid programma samengesteld met vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops, masterclasses en presentaties.

Er komen allerlei onderwerpen aan bod: er is veel te leren voor werknemers, maar ook voor de zelfstandigen is er genoeg te zien! Zo zijn er workshops over netwerken, jezelf verkopen, personal branding en communicatie. Presentatrice Nicolette van Dam zal aanwezig zijn als host van de Carrièrebeurs.

ZZP Agenda 7 april: De Dag van de ZZP’er

Zaterdag is het eindelijk zover: het leukste zzp-event van het jaar! Een dag waarop alle zzp’ers in Nederland flink verwend worden. Er staan heel veel interessante sprekers op het programma. Van iedere spreker kun je weer iets anders leren: allemaal om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Ook wordt de beste zzp’er van Nederland op deze dag bekendgemaakt! Jörgen Raymann zal het programma op zijn manier in goede banen leiden.

Er komen bijna 2000 collega-ondernemers naar het event, dus je kunt naar hartelust netwerken op de netwerkmarkt. Ook kun je hier alle partners ontmoeten die deze dag mogelijk maken. Er zijn allerlei activiteiten te doen, er is een heerlijke lunch, er zijn hapjes en drankjes, de hele dag staat bomvol inspiratie en NS-Business Card biedt alle bezoekers een gratis 1e klas retour aan, vanaf ieder NS-station in Nederland.

Als je in het bezit bent van een ticket voor 7 april, kun je genieten van deze volledig verzorgde dag: de partners zorgen ervoor dat de gehele dag kosteloos is voor de zzp’er. ZZP Barometer mag jou bovendien een gratis ticket weggeven! Klik  hier  om jouw gratis ticket(s) voor De Dag van de ZZP’er te claimen.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

Onze experts op Dag van de ZZP'er
Nieuwsfeiten
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
FastFlex - Hoe scherp mis jouw business model?
Hoe scherp is jouw businessmodel?
Goed opdrachtgeverschap
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Netwerken = net werken
Social media & netwerken
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.