Zzp-tools: Handig samenwerken als team? Probeer Trello!

Hoe kan jij als zzp’er gebruikmaken van de tool Trello?

In deze rubriek wordt een handige tool voor zzp’ers uitgelicht aan de hand van een korte video. Deze week is het de beurt aan Trello, een flexibel in te richten tool waarmee je als team gemakkelijk samen kunt werken door actielijsten te maken. 

Je zoekt een visuele en flexibele samenwerkingstool waarmee je eenvoudig actielijsten kunt maken. Eén die zo flexibel is dat het past bij jouw eigen werkproces en die van je team.

Resultaat

Het mooie van Trello is dat het een heel flexibel in te richten tool is. Het is een digitaal werkbord waar je alle kanten mee op kunt. De meest eenvoudige inrichting is één met drie lijsten: te doen, mee bezig en klaar. Maar je kunt de tool zo inrichten dat het precies past bij jouw werkproces. Het aantal mogelijkheden is eindeloos en de tool is uit te breiden met diverse koppelingen. De kracht van Trello is de eenvoud. Het resultaat? Een helder en visueel overzicht van jouw project. Voor jou alleen of voor je hele team.

Kosten

Trello is gratis, maar je kunt het upgraden naar Business Class of Enterprise. De kosten zijn dan 10 tot 20 dollar per maand per gebruiker. Ik gebruik de gratis variant. Die biedt voldoende mogelijkheden, ook als je werkt met een team.

Categorie binnen SOM7®

Omdat Trello flexibel en eenvoudig is kun je het voor allerhande projecten inzetten. Eigenlijk in alle 7 werkgebieden.

Video

Onderstaande video laat een korte toelichting zien over de tool Trello:

Gegevens Virtueel Professional

Deze gegevens zijn gegenereerd door Virtueel Professional Matthea Bussemaker.

Avatar foto
Petra Fehring

Petra Fehring is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en heeft in 2013 de Academie voor Virtueel Professionals opgericht. De Academie is de eerste opleiding in Nederland en België waarin trainingen aangeboden worden voor Virtueel Assistenten (VA), Virtueel Professionals (VP) en Virtueel Managers (VM). Nieuwe beroepen in een nieuw ontstane markt voor professionals die weten dat ze meer in hun mars hebben, het heft in eigen hand nemen en zelfstandig ondernemer worden.

Bekijk alle artikelen van Petra Fehring →

Dit zijn de beste softwareprogramma’s van 2021 voor zzp'ers :e-Boekhouden.nl

Visma

Rompslomp.nl

DigiBTW

MoneyMonk

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →