Weten waar je aan toe bent met lease

ZZP Barometer | SEAT lease

98 leasetermen die je moet kennen

Leasen wordt steeds populairder. Het heeft dan ook vele voordelen: je krijgt toegang tot een gloednieuwe auto, (bijna) alle kosten zijn gedekt en het biedt bovendien fiscale voordelen. Toch weet niet iedereen wat de verschillende termen op lease-gebied betekenen. Dit is onhandig, want je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent en de beste keuze maken.

Vaktermen waar je oren van gaan klapperen zijn er volop: FOAK, bodemrecht, AKS, lessor. In ‘Het grote ABC van autoleasing’ worden daarom 98 van dit soort vaktermen uitgelegd. Voor starters is dit boekje een rijke bron van informatie. Maar ook voor de doorgewinterde automotivespecialist is dit een onmisbaar naslagwerk.

Handig boekje

Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen financial, flexibele en operational lease? Dat wordt allemaal duidelijk uitgelegd in dit handige boekje van SEAT. Ook leer je wat een TCO is, wat een Vamil precies betekent en waar VNA voor staat. Kom niet voor onverwachte verrassingen te staan en verdiep jezelf vast in de wereld van lease.

Het boekje komt je vast en zeker een keer van pas en is hieronder gratis te downloaden:

Download gratis

SEAT
Partner van ZZP Barometer

SEAT streeft naar het produceren van auto’s die de spannende combinatie van superieure techniek en puur rijgenot bieden. Zij zijn al 70 jaar een dynamisch, designgericht merk vol energie. Zij zijn constant op zoek naar hogere niveaus van TECHNOLOGY TO ENJOY en combineren het beste van Spaanse en Duitse techniek. Zij zijn gepassioneerde perfectionisten.

Bekijk alle artikelen van SEAT →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →