Zzp-tools: Jouw wachtwoorden beheren? Probeer LastPass!

ZZP Barometer | Tool LastPass

Hoe kan jij als zzp’er gebruikmaken van de tool LastPass?

In deze rubriek wordt een handige tool voor zzp’ers uitgelicht aan de hand van een korte video. Deze week is het de beurt aan LastPass, een tool waarmee jij al jouw wachtwoorden kunt beheren. Je hoeft maar één ‘masterwachtwoord’ te onthouden en LastPass vult op ieder apparaat jouw gegevens automatisch in.  

Hoe deel je als zzp’er op een veilige manier je wachtwoorden van verschillende programma’s met bijvoorbeeld je Virtual Assistant of iemand anders waar je graag mee samenwerkt? Niet via e-mail, maar via een veilige omgeving.

Resultaat

Met Lastpass.com kan dat op een veilige manier. Het mooie is dat je in één account alles kunt delen en je alleen hoeft te klikken op de link in Lastpass.com. Je komt dan automatisch, dus zonder eerst naar de inloggegevens te zoeken, direct op de gewenste site of die van jouw klant.

Kosten

Er is een gratis versie, maar je kunt ook kiezen voor een Personal-versie van $2 per maand. Voor families is dit $4 per maand. Een Business-versie kost $2,42 per gebruiker per maand voor teams (5-50 gebruikers). Voor $4 per gebruiker per maand kun je van alle opties gebruikmaken.

Categorie binnen SOM7®

De SOM7-methode helpt ondernemers om een solide fundering onder hun bedrijf te bouwen, zodat ze klaar zijn om te groeien. Met deze methode kun je alle terugkerende taken in het bedrijf eenmalig systematiseren. Zo hoef je daar zo min mogelijk tijd aan te besteden. Een Virtueel Assistent kan je hierbij helpen. Op deze manier heb jij tijd over om te werken aan een volgende stap voor jouw bedrijf. De SOM7-methode bestaat uit zeven systemen die samen de fundering van het bedrijf vormen.

Voor de volgende van de zeven systemen kan Lastpass worden ingezet:
ZZP Barometer | Tool Lastpass

Video

Onderstaande video laat een korte toelichting zien over de tool LastPass:

Gegevens Virtueel Professional

Deze gegevens zijn gegenereerd door Virtueel Professional Willy van Putten.

Avatar foto
Petra Fehring

Petra Fehring is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en heeft in 2013 de Academie voor Virtueel Professionals opgericht. De Academie is de eerste opleiding in Nederland en België waarin trainingen aangeboden worden voor Virtueel Assistenten (VA), Virtueel Professionals (VP) en Virtueel Managers (VM). Nieuwe beroepen in een nieuw ontstane markt voor professionals die weten dat ze meer in hun mars hebben, het heft in eigen hand nemen en zelfstandig ondernemer worden.

Bekijk alle artikelen van Petra Fehring →

Dit zijn de beste softwareprogramma’s van 2021 voor zzp'ers :e-Boekhouden.nl

Visma

Rompslomp.nl

DigiBTW

MoneyMonk

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →