ZZP Agenda week 19: Ontwikkel jouw business

ZZP Agenda (week 48): Losdenken | ZZP Barometer

Aan de slag met jouw toekomst

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 8 mei: Trello & Asana-workshop

Veel zzp’ers raken het overzicht kwijt en willen meer structuur. Dat kun je bewerkstelligen door een speciaal daarvoor gemaakt programma te gebruiken. Programma’s als Trello en Asana zijn ideaal om structuur aan te brengen in jouw taken.

In deze workshop worden beide programma’s uitgebreid behandeld. De voor- en nadelen worden stap voor stap onder de loep genomen. Ook worden er veel voorbeelden uit de praktijk gegeven. Zo krijg je een beeld bij het in gebruik nemen van beide programma’s. Zo kun jij straks veel efficiënter aan de slag met jouw onderneming.

ZZP Agenda 9 mei: Werken aan de toekomst

Hoe ziet de toekomst van jouw bedrijf eruit? Tijdens deze bijeenkomst nemen succesvolle ondernemers en experts je mee om jouw toekomst zelf vorm te geven. Je leert welke stappen jij moet zetten om doelen te realiseren en hoe je kunt vernieuwen.

Je krijgt tips van succesvolle ondernemers over hoe zij innoveren. Met de opgedane kennis kun je nieuwe businesskansen ontdekken en ga je actief aan de slag met eigen ideeën. Ook wordt besproken hoe jouw onderneming kan werken aan duurzaamheid en meer omzet.

ZZP Agenda 10 mei: Koude acquisitie

Als je maximaal een jaar actief bent als ondernemer en je graag meer opdrachten wilt genereren, is deze bijeenkomst ideaal voor jou. Gedurende deze bijeenkomst zul je aan de slag gaan met het in kaart brengen van de commerciële sterke en zwakke punten van jouw onderneming. Er zal een actuele scan worden gemaakt en vervolgens een plan hoe je de zwakkere punten aan kunt pakken.

Met behulp van coaches leer je hoe je het salesproces werkt. Daar kun jij van leren hoe je meer klanten kunt trekken en succesvoller kunt worden.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.