De Staffing Groep en People4Office samen verder

Combinatie versterkt marktpositie

De Staffing Groep, bekend van onder meer marktleider IT-Staffing, heeft recruitmentspecialist People4Office uit Amsterdam overgenomen. Door de combinatie van expertise en activiteiten van beide bedrijven wordt een bredere recruitment dienstverlening aan opdrachtgevers voor zowel vast als flex gerealiseerd. De activiteiten van People4Office worden voortgezet onder dezelfde naam. Daarmee wordt People4Office het vierde merk van De Staffing Groep.

De Staffing Groep is gespecialiseerd in recruitment, contractbeheer en ondersteuning van interim professionals, terwijl People4Office voorziet in Recruitment Process Outsourcing. Daarbij werken recruiters op locatie bij de klant en zoeken naar professionals voor een vast dienstverband.

Een boek vol inspiratie, trucs en tactieken: Download het ZZP Jaarboek 2016 gratis

Meer bezoekers, meer klanten en meer opdrachten? Download het ZZP Jaarboek van 2016 en ontvang tips, trucs en tactieken die jou als zzp’er, freelancer of interim professional (nog) succesvol(ler) maken.

Meer info

Vast vermengt met flex

Wessel van Alphen jr., directeur van De Staffing Groep: “We zien bij organisaties dat vast en flex zich steeds meer vermengen. Tegelijk ervaart men in toenemende mate problemen om hiervoor de juiste mensen te vinden. Door onze expertises te combineren bieden we organisaties nu een oplossing voor hun volledige capaciteitsvraag.”

Oprichtster van People4office Margriet Koerts: “Het is altijd onze missie geweest om de beste te zijn op ons terrein. Bij De Staffing Groep ontdekte ik diezelfde gedrevenheid. Door samen verder te gaan spelen we in op de behoefte van onze klanten om in hun zoektocht naar tijdelijk én vast personeel ontzorgd te worden. Ik ben ervan overtuigd dat we een mooie toekomst tegemoet gaan.”

De Staffing Groep is gevestigd in Nieuwegein en is in de markt actief met haar labels IT-Staffing, IP-Staffing en GP-Staffing en daarmee een van de grootste leveranciers van flexibele kennis en capaciteit in Nederland. Bij het bedrijf werken 98 medewerkers. People4office is gevestigd in Amsterdam en Eindhoven en heeft 20 medewerkers in vaste dienst die voor uiteenlopende organisaties op locatie de HR- en/of Recruitmentafdeling bijstaan in het vinden van vaste medewerkers. De Staffing Groep en People4Office blijven vanuit hun huidige vestigingen en onder eigen naam hun diensten verlenen. Voor De Staffing Groep betekent dit dat ze nu vanuit 3 locaties (Amsterdam, Eindhoven, en Nieuwegein) opereert.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Op de hoogte blijven?

Ontvang iedere week de laatste feiten, cijfers, expertartikelen en downloads – speciaal voor jou geselecteerd door ZZP Barometer:

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →