ZZP Agenda week 20: Starten vanuit de WW

ZZP Agenda (week 20): Starten vanuit de WW

Met WW-uitkering als zzp’er beginnen

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 14 mei: KvK Cybersecurity

Twee op de vijf ondernemers wordt getroffen door een vorm van cybercrime. Dat leidt in veel gevallen tot financiële schade, wanneer jouw website bijvoorbeeld tijdelijk offline is. Ook kan er gevoelige informatie van jouw bedrijf of klanten worden gestolen. Het is dus van belang dat je jouw bedrijf goed beveiligt tegen dit soort criminaliteit. Zo maak je de kans zo klein mogelijk dat jou dit gebeurt.

Tijdens deze bijeenkomst van de Kamer van Koophandel leer je hoe andere ondernemers hun bedrijf digitaal beveiligen. Een hacker komt vertellen welke maatregelen je absoluut moet nemen en je kunt thuis direct aan de slag met een stappenplan dat jouw bedrijf veiliger maakt.

ZZP Agenda 17 mei: Ondernemen vanuit een WW-uitkering

Ben je op dit moment werkloos, maar zou je wel willen starten met een eigen bedrijf? Dan is dit seminar iets voor jou. Tijdens deze bijeenkomst, die in samenwerking met het UWV is georganiseerd, krijg je allerlei tips hoe jij vanuit een situatie van werkloosheid als zzp’er aan de slag kunt gaan.

Je wordt gewezen op de regels, jouw rechten en plichten met betrekking tot het starten van een eigen onderneming. Zo krijg jij een overzicht van alle opties die voor jou tot de mogelijkheden behoren.

ZZP Agenda 17 mei: Startersavond voor zzp’ers

Als je net voor jezelf begint, komt er veel op je af. Je moet natuurlijk alles alleen doen. Een beetje hulp kan daarom geen kwaad. Dat biedt deze startersavond voor zzp’ers jou! Er wordt door deskundigen verteld welke zaken jij moet regelen als je net start met je bedrijf, waar je zelf misschien nog niet aan hebt gedacht.

Het is een avond voor zowel pas gestarte zzp’ers als voor mensen die van plan zijn om voor zichzelf te beginnen, maar de stap nog niet hebben gezet. Je wordt wegwijs gemaakt in de zzp-wereld van KvK-inschrijvingen, fiscale voordelen, administratie, verzekeringen en nog veel meer!

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.