ZZP Agenda week 22: Meer uit LinkedIn halen?

ZZP Agenda (week 22) ZZP Barometer

Optimaliseer jouw LinkedInprofiel

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 30 mei: Voorbereiding financieringsaanvraag

Als je geld nodig hebt voor plannen voor jouw onderneming, moet je je daar goed op voorbereiden. Omdat je dit waarschijnlijk niet dagelijks doet, is het prettig als je hier wat hulp bij kunt vragen. De Kamer van Koophandel organiseert een expertsessie waarin jij jouw vraag voor kan leggen aan een expert van Credion en aan de overige deelnemers van de sessie.

De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die niet helemaal uit een financieringsvraagstuk komen, die zich voorbereiden op een financiering of voor ondernemers die er iets over willen leren.

ZZP Agenda 30 mei: Haal meer uit LinkedIn

ZZP Alphen organiseert op woensdag 30 mei een masterclass waarin je kunt leren hoe je alles kunt halen uit LinkedIn. Je krijgt tips om je zichtbaarheid te vergroten en er wordt uitgelegd hoe je meer contacten kunt verzamelen. Na afloop van de workshop is er ruimte om te netwerken met de overige deelnemers.

ZZP Agenda 31 mei: ZZP Werkplaats

Ben jij een ondernemer in de regio Ede? Of je nu net start of al een tijdje bezig bent en wil groeien, deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor jou! ZZP Nederland organiseert in Ede de ZZP Werkplaats Start & Groei. De bijeenkomst biedt een unieke kans om te netwerken met ondernemers uit de regio en om kennis op te doen bij een van de drie workshops die worden gegeven.

Je kunt verspreid over twee workshoprondes kiezen. Deze gaan bijvoorbeeld over privacy of het vinden van klanten. Na de twee workshoprondes wordt er afgesloten met een netwerkborrel

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.