ZZP Agenda week 29: Start met marketing

Leer in één dag de basis van het verkopen

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 17 juli: Starten met marketing

Voor veel ondernemers geldt dat het verkopen van hun dienst of product niet hun favoriete onderdeel is. Toch is dit essentieel om als ondernemer te overleven.

Voor ondernemers die hart hebben voor hun zaak, maar het niet prettig vinden om zichzelf te ‘verkopen’, organiseert Paula Nordhauzen aanstaande dinsdag een workshop. Tijdens de bijeenkomst die één dag duurt, leg je in een groep met vijf anderen de basis. Aan het einde van deze dag heb je zicht op wat je te doen staat en hoe je je wilt positioneren.

ZZP Agenda 17 juli: Ondernemingsplan schrijven

Heb jij een goed bedrijfsidee en zou je dat plan graag concretiseren? Dat kan met een ondernemingsplan. Maar hoe schrijf nu zo’n ondernemingsplan? Het StartersCentrum helpt je op weg met dit seminar in Sittard.

Tijdens deze bijeenkomst leer je van alles over het schrijven van een businessplan. Zo kun jij zien of jouw idee haalbaar is en of je kunt starten met jouw idee!

ZZP Agenda 19 juli: Ondernemen vanuit een WW-uitkering

Wil jij vanuit de WW starten met je eigen bedrijf? Dan is dit seminar iets voor jou. Naast een korte oriëntatie op het starten van een eigen bedrijf krijg je tijdens deze bijeenkomst antwoord op allerlei vragen.

Ook geeft de bijeenkomst inzicht in de mogelijkheden, rechten en plichten met betrekking tot het starten vanuit een werkloosheidssituatie.

ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.