Poll: Zzp’er heeft interesse in private lease

Avatar foto Auto & mobiliteit
Page 1 Created with Sketch.
4 Shares
ZZP Barometer | Poll private lease

Private lease steeds populairder

Steeds meer mensen raken enthousiast over private lease. Ook zelfstandig ondernemers hebben het ondertussen ontdekt.

Uit een poll van ZZP Barometer die een week online heeft gestaan, blijkt dat de meerderheid van de zzp’ers bekend is met deze vorm. Een minderheid van 41% weet niet precies wat het inhoudt en kan dus niet zeggen of het interessant voor hen is.

Minder dan een kwart van de ondernemers is van mening dat private lease niet interessant is voor zzp’ers. Ruim een derde geeft aan op de hoogte te zijn van de voordelen van private lease voor zzp’ers. Heb jij ook interesse? Lees hier welke leasevorm het beste bij jou en je onderneming past.

ZZP Barometer | Poll SEAT
Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Recent onderzoek

Ruim helft jongeren wil eigen onderneming starten
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
Meer flexcontracten met zekerheid, maar ook meer zzp’ers
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Driekwart Nederlanders gebruikt werklaptop privé 
Feiten & cijfers
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
Bekijk alle onderzoeken →