ZZP Agenda week 31: Het beste product voor jouw klant

ZZP Agenda (week 31): Product en klant

Wie is jouw klant en wat heeft hij nodig?

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 31 juli: Hoe bouw je een bedrijf dat groeit?

Als je graag meer klanten wilt aantrekken, meer omzet en vooral meer winst wilt behalen, maar hier geen enorm budget voor hebt, dan is deze workshop geschikt voor jou.

Makro Leeuwarden organiseert veel workshops voor (startende) ondernemers. Dinsdag 31 juli geeft Erik Broekhuijsen een workshop ‘Hoe bouw je een bedrijf dat groeit’. Daarin leer je hoe jij kunt bereiken wat jij wilt. Leer werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf.

Deelname aan de workshop is gratis. Wil je daar van tevoren eten? Dan zijn de kosten €15,00 per persoon.

ZZP Agenda 1 augustus: De klant en het ideale product

Weet jij wie jouw klanten zijn en wat zij nodig hebben? Als je goed begrijpt waar jouw klanten last van hebben en hoe jij ze daarbij kunt helpen, dan kun jij het beste product voor jouw klant maken.

Deze workshop is voor zzp’ers en mkb’ers die net gestart zijn met hun bedrijf en die willen onderzoeken hoe hun product/dienst zo goed mogelijk kan aansluiten op de vraag van de markt/klant. Je bent ook van harte welkom als je al langer ondernemer bent, maar met dezelfde vraag zit.

ZZP Agenda 4 augustus: Ondernemen in de Nieuwe Wereld

Laat je meenemen naar de nieuwe wereld waar je je dromen uit kunt laten komen en de kansen die er liggen op Health, Wealth en Wellness vandaag de dag met wel een heel uniek baanbrekende wetenschappelijke ontdekking.

Ben je getriggerd en wil jij hier ook meer van weten? Kom luisteren naar hoe je je leven kunt veranderen door te ondernemen in de nieuwe wereld.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.