ZZP Agenda week 32: Breng jouw kwaliteiten in kaart

ZZP agenda (week 40): Grip op geldzaken | ZZP Barometer

Doe de quick scan voor sales

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 7 augustus: Waarom klanten voor jou kiezen

De meeste ondernemers zitten niet vaak stil. Dus ook niet in de zomer. Er is altijd iets te doen binnen jouw onderneming. Makro organiseert een serie workshops die jou helpen om te werken aan je onderneming.

Tijdens deze workshop leer je om jouw ondernemerschap te verbeteren. Netwerken speelt hierin een prominente rol. Tijdens deze eerste zomersessie van deze serie ligt de nadruk op het verduidelijken van de reden dat klanten specifiek voor jou kiezen. Als je dat weet, is het gemakkelijker om tijdens het netwerken uit te leggen wat jouw toegevoegde waarde is en waarom jouw dienst of product (voor hen) interessant is.

ZZP Agenda 9 augustus: Koude Aquisitie

Weet jij precies wat jouw sterke en zwakke punten zijn? Niet iedere ondernemer is zich daar bewust van. Tijdens deze quick scan, die wordt georganiseerd door Lead2Succeed, ga je aan de slag met het in kaart brengen van de commerciële sterke en zwakke punten binnen je organisatie of als zzp’er.

Verschillende coaches helpen je daarmee. Vervolgens word je bij deelnemers met vergelijkbare scores geplaatst, zodat je samen aan een plan van aanpak kunt werken.

ZZP Agenda 9 augustus: Zomerfeest

Tijdens het Jonge Krachtenbundelaars Zomerfeest wordt de gezelligheid en inhoudelijk focus van een normale meet up met mooi weer en een zomerse picknick gecombineerd. Er zal worden gesproken over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) en de opzet van het plan om ’50 samenwerkingen voor de SDG’s te faciliteren in 5 jaar tijd. Dit alles, onder het genot van pizza’s en koude biertjes.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.