ZZP Agenda week 33: Netwerken op z’n Brabants

ZZP Agenda (week 33): Brabants netwerken | ZZP Barometer

Business Borrel in Eindhoven

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 15 augustus: Cocktails & Couture Businessborrel

Cocktails & Couture is een maandelijks netwerkevent voor vrouwen. Het event wordt bewust kleinschalig en intiem gehouden. Je kunt gelijkgestemde vrouwen ontmoeten, van een lekkere cocktail genieten en je kunt tips ontvangen voor geweldige outfits.

Cocktails & Couture is een impuls voor jou en je business, omdat je ziet hoe je een harmonieus beeld van jezelf neerzet. Dit beeld zorgt ervoor dat jij je  kwaliteiten beter kunt laten zien, je boodschap beter over kunt brengen en je zelfvertrouwen en charisma groeit.

ZZP Agenda 16 augustus: Open Business Borrel

Het team van OBB040 nodigt je van harte uit voor het gezelligste netwerkevent van Eindhoven. Deze keer vindt de bijeenkomst plaats bij Golfclub Gendersteyn in Veldhoven.

De netwerkbijeenkomsten van OBB040 zijn voor iedereen gemakkelijk toegankelijk. Iedere derde donderdag van de maand kun je hier kennis maken met ondernemende mensen uit Eindhoven en omgeving. Het idee is dat je elkaar op basis van vertrouwen en respect kunt helpen en positief kunt stimuleren. Pas als het in het hart klikt, kunnen er door uitwisseling van kennis en ervaring mooie zakelijke verbindingen ontstaan.

ZZP Agenda 17 augustus: ActionCOACH Informatiemiddag

Ben jij een ondernemende businesscoach en wil jij je aansluiten bij een internationaal team van succesvolle businesscoaches? Dan is ActionCOACH wellicht iets voor jou.

Deze informatiemiddag biedt je de kans om persoonlijk kennis te maken op het kantoor van ActionCOACH in Zeist. Zo krijg je een eerste beeld en gevoel of dit iets voor jou zou kunnen zijn, en omgekeerd. Je kunt na afloop aangeven of je serieuze interesse hebt om de mogelijkheid om je eigen ActionCOACH bedrijf te starten nader te onderzoeken. Zo niet, is dat ook prima.

ZZP Barometer
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Bekijk de volledige agenda →

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, overeenkomsten, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.