ZZP Agenda week 34: Goede start met de Belastingdienst

Avatar foto ZZP Agenda
Page 1 Created with Sketch.
0 Shares
ZZP Agenda

Antwoord op je vragen over belastingen

Elke week zet ZZP Barometer de evenementen, borrels, online webinars en workshops die onmisbaar zijn voor jou als freelancer en zzp’er op een rij, in ZZP Agenda. Wil je nooit meer een evenement, borrel of (online) workshop missen? Bekijk dan de volledige ZZP Agenda en voeg deze toe aan jouw Google Calendar.

ZZP Agenda 21 augustus: Seminar Goede start met de Belastingdienst

Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Ook rondom belastingen. Tijdens dit seminar krijg je antwoord op je vragen over belastingen. Je leert wat je moet doen om goed te starten met de Belastingdienst. Alle zaken die met belastingen te maken hebben komen aan bod o.a. informatie over btw, inkomstenbelasting en de belangrijkste belastingregelingen. Daarnaast worden er tal van waardevolle tips gegeven. In Rotterdam & Heerlen kun je de seminar in week 34 bijwonen.

ZZP Agenda 21 augustus: BitterBallenBorrel

De BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Ieder editie wordt er een inspirerende spreker uitgenodigd en er is natuurlijk volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan. De borrels vinden plaats door heel Nederland.

Op 21 augustus vindt de borrel in Nijmegen plaats. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij het Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

ZZP Agenda 22 augustus: Summercourse LinkedIn Zakelijk

Voor ondernemers die zich professioneel willen profileren op LinkedIn en een kwalitatief netwerk op willen bouwen om leads/klanten te genereren. Het is een hands-on cursus, direct toepasbaar direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

De summercourse vindt plaats in het Novotel in Amsterdam. Het levert je als ondernemer een goede zichtbaarheid op LinkedIn voor bestaande- en nieuwe klanten, een professionele presentatie van jezelf en een professioneel ingerichte bedrijfspagina.

Avatar foto
ZZP Barometer

ZZP Barometer is de informatiebron voor jou als zzp’er, opdrachtgever of intermediair met het laatste zzp nieuws, onderzoek en de beste tips.

Bekijk alle artikelen van ZZP Barometer →

Aankomende events

Er zijn geen naderende evenementen.

Bekijk de volledige agenda →

Aanbevolen

ZZP Barometer | Interview Alex Knol | Knab
Alex Knol: "Het stellen van doelen maakt je scherper"
Financiën
Page 1 Created with Sketch.
106 Shares
ZZP Barometer | De 4 stappen naar meer rendement
De 4 stappen naar meer rendement
Opleidingen & ontwikkeling
Page 1 Created with Sketch.
41 Shares

Populaire artikelen

ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, (z)zp’ers, opdrachtgevers, intermediairs en (andere) marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts. Wil jij periodiek jouw mening geven en onbeperkt gratis toegang tot alle checklists, downloads, feiten & cijfers, kortingen, ranglijsten, sjablonen en meer? Meld je nu gratis aan.